12 / 05 / 2024

Öznur Özdemir Özaltın kimdir

Öznur Özdemir Özaltın kimdir

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülüstan Özaltın tarafından kuruldu.

Dolar 7 TL'den 24 TL'ye yükseltildi! Ekonomist Remzi Özdemir isyan etti! Neyin faturasını ödeyeceğiz!

Ekonomist Remzi Özdemir dolardaki hızlı yükselişe değinerek; doların 7 TL'den 24 TL'ye yükseltilişi ile ilgili ''Neyin faturasını ödeyeceğiz?'' diyerek isyan etti. 

Ünlü ekonomist korkutan uyarıyı yaptı! 'Herkes hazırlıklı olsun'

Ekonomist Remzi Özdemir, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı'nı Recep Tayyip Erdoğan'ın elde etmesiyle piyasaların nasıl şekilleneceğini anlattı. "AK Parti'nin ekonomi yönetimi için başvurduğu isim çabasına da tıpkı bekar öğrencilerin seçimine benzetiyorum" diyen Özdemir, doların geleceği oranı açıkladı.

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra doların ne kadar olacağını açıkladı!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra olacakları peş peşe sıralayarak, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin ardından ekonomist Remzi Özdemir'den borsanın gidişatına ilişkin önemli değerlendirmeler geldi.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Remzi Özdemir açıkladı: İşte doların 20 TL'yi aşacağı tarih!

Yeniçağ TV'de dolarına gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Remzi Özdemir, doların 20 TL'yi aşacağını söyledi ve tarih verdi.

Öznur Özdemir Özaltın kimdir Haberi

Öznur Özdemir Özaltın kimdir

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, vefat etti. Özaltın Holding Şirketleri ve çalışanları taziye ilanı yayınladı.

Özaltın Holding Şirketleri ve çalışanlarının taziye ilanı:

"Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Özdemir Özaltın'ı zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kaybımız çok derin ve acımız sonsuzdur. Merhumeye Allah'tan rahmet dileriz. Başımız sağ olsun."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhume Öznur Özdemir Özaltın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı...