02 / 05 / 2024

Özözgür İnşaat iletişim

Özözgür İnşaat iletişim

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kızıl tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Asansör İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Bilici tarafından kuruldu.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Özözgür İnşaat iletişim Haberi

Özözgür İnşaat iletişim

Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Hansu tarafından kuruldu. 


Özözgür İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1-)-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...