08 / 05 / 2024

özsoy inşaat eskişehir projeleri

özsoy inşaat eskişehir projeleri

Eskişehir'de hayata geçirdiği akıllı ev projeleriyle sektörde dikkat çeken Özsoy İnşaat, 2014 yılında lüks akıllı ev konseptli projelerine yenilerini ekleyecek. Akıllı evlerde evin içindeki elektriğe bağlı olan her şeye tek bir tuşla hükmedilebiliyor....

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir'de 22.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Eskişehir'de sıva yaparken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Eskişehir, Akarbaşı Mahallesi Depboy Sokağı'ndaki çalıştığı inşaatta sıva yapan Feti A. dengesi kaybederek düştü…

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Eskişehir'de 8 milyon 600 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 8 milyon 600 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

özsoy inşaat eskişehir projeleri Haberi

özsoy inşaat eskişehir projeleri


Eskişehir'de hayata geçirdiği akıllı ev projeleriyle sektörde dikkat çeken Özsoy İnşaat, 2014 yılında lüks akıllı ev konseptli projelerine yenilerini ekleyecek. İnşaat sektöründe Eskişehir'in sayılı firmaları arasında yer alan Özsoy İnşaat' ın 1992 yılında kurulduğunu anlatan Özsoy İnşaat firma sahibi Ahmet Özsoy, 2005 yılından bu yana toplam alanı 154 bin 33 metrekare olan, bin 322 daire ve beş iş merkezi inşa ettikleri bilgisini verdi. 


2013 yılında farklılaşma adına akıllı ev konsepti ile marka yapılar ortaya koyduklarını anlatan Özsoy, önümüzdeki yıl da lüks akıllı ev konseptli projelerine devam edeceklerini kaydetti. 


Özsoy, projeleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Eskişehir'de şehir planlamasının en iyi uygulandığı Batıkent Mahallesi'nde kurduğumuz yüzde 70 yeşil alana sahip Garden Life akıllı evlerinde, 7/24 güvenlik hizmeti ile akıllı ev sisteminin sağlamış olduğu...