17 / 05 / 2024

özsüt yunanistan

özsüt yunanistan

Yurtiçinde 170 şubeyle 62 milyon lira ciroya ulaşan Özsüt yurtdışında ilk şubesini Selanik’te açacak...

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a Ayasofya yanıtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Yunanistan kurusıkı atıyor. Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı bellidir. Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?" dedi.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Türkler Yunanistan'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor!

Yunanistan, ülkeye para girişini arttırmak için ‘Altın Vize’ uygulamasının kapsamını genişletiyor. 400 bin Euro’luk yatırım yapan bölgede oturma izni alabiliyor. Türkler özellikle Atina'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor.

Türkler Altın Vize için Yunanistan'dan konut alıyor!

Geçen yıl Türkiye’den 191 kişi Altın Vize için komşu Yunanistan'dan ev aldı. Türkiye ülkede bu konuda Çin ve Rusya'dan sonra üçüncü sırada bulunuyor.

Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak!

1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda muhallebici olarak tanınan Özsüt, bugün dev bir tatlı fabrikasına dönüştü. Şimdilerde Özsüt, Avrupa ve Ortadoğu'ya açılacak.

Türkler, Yunanistan'da gayrimenkul piyasasını canlandırdı!

Yunanistan'da uygulanan "Altın Vize" gayrimenkul sektörünü canlandırdı. Yunanistan'da, son 4 yılda oturum izni alan Türklerin sayısı 161'e ulaştı.

Türkler, Yunanistan'ın gayrimenkul piyasasını canlandırdı!

Yunanistan'a tatil yapmaya giden Türkler, gayrimenkul piyasasını da canlandırdı. Türkiye komşudan en çok ev alan 4’üncü ülke konumuna geldi.

özsüt yunanistan Haberi

özsüt yunanistan



Selanik göçmeni Sefer Usta’nın kurduğu firma Yunanistan’dan Avrupa’ya yayılacak. 1992’ye kadar İzmir Kemeraltı’nda 16 metrekarelik dükkanda faaliyet gösteren Özsüt, yurtdışında mağazalaşmaya Selanik’ten başlayacak. 1938 yılında Selanik göçmeni Sefer Usta tarafından kurulan Özsüt’ün şu anda yurtiçinde 170 şubesi bulunuyor. Yıl sonuna kadar 23 şube daha açmayı hedeflediklerini ifade eden Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, ilk 6 ayda 11 mağaza açtıklarını söyledi. Artık yurtdışına açılmak istediklerini belirten Çullu, “Avrupa’ya adımımızı Yunanistan’dan atmak istiyoruz. Burada ortaklık kurarak şirketleşmeyi hedefliyoruz. 2001 krizinde nasıl Türkiye’de büyüdüysek şimdi de krizdeki Yunanistan’da büyümek istiyoruz” dedi. Yunanistan’ın Avrupa Birliği üyesi olmasının da tercihlerinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Çullu, “Yunanistan ile ağız tadımız da büyük benzerlik gösteriyor. İlk olarak Selanik’te bir yer açmak istiyoruz. Mağazalaşarak...