05 / 05 / 2024

Öztürk Yazıcı kim

Öztürk Yazıcı kim

Eko Haber Gazetesi köşe yazarı Öztürk Yazıcı yazısında kensel dönüşüm hakkında yaklaşımları anlattı. İşte o yazı..

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Kira sözleşmelerinde 'tahkim' şartına dikkat!

Avukat Öztürk Yazıcı, Eko Haber'de kaleme aldığı yazısında, kira sözleşmelerinde tahkim şartını anlattı. İşte Öztürk Yazıcı'nın o yazısı...

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda sona gelindi!

Nilüfer Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelindi.

Kentsel dönüşüm hakkında yaklaşımlar!

Eko Haber Gazetesi köşe yazarı Öztürk Yazıcı yazısında kensel dönüşüm hakkında yaklaşımları anlattı. İşte o yazı..

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Murat Öztürk Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Öztürk şirketin Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı..

Nevzat Öztürk kimdir?

Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk kimdir? Nevzat Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nevzat Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nevzat Öztürk...

Cansel Turgut Yazıcı: Piyasada arsa balonu var!

Türk toplumu artan konut fiyatlarına yetişemezken bunun arsa girdisindeki artışlardan kaynaklandığı öne sürülüyor. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Piyasada arsa balonu var dedi"..

Avrasya GYO'dan Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatıtım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Glip Öztürk haberi için yazılı bir tebligatın kendilerine ulaşmadığı belirtildi.

Ahmet Yazıcı: Gemi turlarında Türk konsepti oluşturuldu!

Dünya genelinde yaklaşık 21 milyon kişinin tercih ettiği cruise turlanna Türk turistlerin de ilgisi her geçen gün artıyor. Etstur Cruise Departmanı Müdürü Ahmet Yazıcı cruise gemilerinde 'Türk konseptinin' oluşturulduğunu ifade etti

Öztürk Yazıcı kim Haberi

Öztürk Yazıcı kim

Kentsel dönüşüm hakkında yaklaşımlar Ülkemizde, geçmişte özellikle büyük deprem ve benzer afetler sonrası şehircilik, bina ve yapılara dair irili ufaklı yasalar veya yamama düzenlemeler acelece devreye sokulmuştur. Bu tarz yasalarla, bir nevi günü kurtarmak adına kamuoyunda oluşan "tepkiler azaltılmaya" bir şeyler yapıldığı gösterilmeye çalışılmıştır. Bilinen İmar Yasası ile Belediyeler mevzuatına, sair mevzuata yamanan bu yasalar ve uygulamalar sonuçta beklentileri karşılayabilecek sonuçlar vermekten uzak kalmış, hatta 2004 yılında uygulamaya giren kaçak yapı yapanlara getirilen hapis cezası, cezanın "erteleme" gibi seçenek yaptırımlara dönüştürülmesi gibi nedenlerle çare olmaktan uzak kalmıştır. 6306 sayılı Mayıs 2012'de yürürlüğe giren ve kamuoyunda Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen. Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesine İlişkin Yasa ise, malum henüz üç buçuk yaşında. Yasa, çok çok özetle afet riski...