15 / 05 / 2024

Öztürkler Gayrimenkul Kimin

Öztürkler Gayrimenkul Kimin

Öztürkler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hakan Öztürk imzasıyla kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Yenia Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Öztürk tarafından kuruldu.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sema Öztürk tarafından kuruldu.

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarık Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Gayrimenkul Kimin Haberi

Öztürkler Gayrimenkul Kimin

Öztürkler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hakan Öztürk imzasıyla kuruldu. 

Öztürkler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...