29 / 04 / 2024

Öztürkler Holding projeleri

Öztürkler Holding projeleri

Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi..

Öztürkler Holding Kamerun'da 660 lüks parlamento konutu inşa edecek!

Afrika ülkelerinde 9 yıldır faaliyet gösteren Öztürkler Holding, Kamerun’un Başkenti Yaounde’de 10 noktada konut projesi yapacak. Bakan ve milletvekilleri için 660 adet lüks konut yapacak şirket, 10 bin de sosyal konut hayata geçirecek.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Öztürkler Holding projeleri Haberi

Öztürkler Holding projeleri

Akaryakıt dağıtım şirketi Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi. ABD Başkanı Obama kalacak mı bilmiyoruz. Ama toplantılar için bizim otele gelecek” dedi.


OPET’in yüzde 50 ortağı olan Öztürkler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, turizm yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Bundan 3 yıl önce golf turizmine giren Fikret Öztürk başta Antalya olmak üzere turizm yatırımlarını büyütüyor. Bir ay önce Yenigün Holding’in kurucusu Mithat Yenigün’den Sun Zeynep Resort Oteli’ni 70 milyon Euro’ya alan Fikret Öztürk’ün, Antalya Belek’teki oteli Regnum Carya Golf&Spa Resort Kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi. Fikret Öztürk’le turizm yatırımlarını...