08 / 05 / 2024

özül enpark beytepe

özül enpark beytepe

Özül İnşaat Enpark Beytepe İncek Bulvarı üzerinde yükseliyor, projede 186 konut bulunuyor...

Hazineye ait 60 milyon metrekare yüzölçümlü taşınmaz satışa sunulacak!

2022-2024 döneminde toplam 60 milyon metrekare yüzölçüme sahip Hazine taşınmazının vatandaşlara arz edilmesi planlanıyor. 

Kiraların yükseliş sorunu nasıl çözülür?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kiraların yükseliş sorunu nasıl çözülür?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Türkiye'deki mera alanlarının yüz ölçümü meclis gündeminde!

Türkiye'de bulunan mera alanlarının yüz ölçümü ve mera alanı olmaktan çıkarılmış araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tapuda arsa yüz ölçümü düzeltilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '1978’de arsa almıştım. Almanya’da yaşadığım için tapu muamelelerini, ödemeleri babam yaptı. Arsanın evrakları, tapu elime geçtiğinde 300 metrekarelik arsanın tapuda 150 metrekare olduğunu gördüm. Tapuda arsa yüz ölçümünü nasıl düzeltebilirim?' sorusunu yanıtladı.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Müteahhitten kalma problemler nasıl çözülür?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Müteahhitten kalma problemler nasıl çözülür?'' sorusunu yanıtladı. 

Ağrı'da arazilerin yüzölçümleri TBMM'de!

Ağrı ilinde arazi satın alan yabancı gerçek ve tüzel kişi sayısı ve bu arazilerin yüzölçümleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

özül enpark beytepe Haberi

özül enpark beytepe


Ankara İncek Bulvarı 'nda hayata geçirilen Enpark Beytepe Özül İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje kapsamında 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor.


Özül İnşaat Enpark Beytepe projesinin teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 840 bin liradan başlıyor.


Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Özül İnşaat Enpark Beytepe projesi 186 konuttan meydana geliyor.


23 bin 334 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Özül İnşaat Enpark Beytepe kapsamındaki konutlar 242 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Özül İnşaat Enpark Beytepe 'de; voleybol sahası, cafe, fitness center, sauna, basketbol sahası, mini futbol sahası, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, koşu parkuru ve yürüyüş yolları, tenis kortu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Telefon: 444 3 285

Web adresi: http://www.enparkbeytepe.com

Ceren...