08 / 05 / 2024

özüyurtlar inşaat projeleri

özüyurtlar inşaat projeleri

Özyurtlar İnşaat, önümüzdeki günlerde iki yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Özyurtlar İnşaat'ın yeni projeleri İstanbul'da Bayrampaşa ile Gaziantep'te yapılacak. Proje kapsamında Bayrampaşa'ya yeni bir rezidans otel inşa edecekler..

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

özüyurtlar inşaat projeleri Haberi

özüyurtlar inşaat projeleri

Bugüne kadar Gardencity, Ntepe, Ntowers, Nmerkez, Özyurtlar Residence ve Nşehir projeleriyle 7 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, önümüzdeki günlerde iki yeni projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Özyurtlar İnşaat'ın yeni projeleri İstanbul'da Bayrampaşa ile Gaziantep'te hayata geçecek. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt yeni projelerini ve sektördeki gelişmeleri değerlendirdi. 


>> Yeni projeleriniz hakkında bilgi verir misiniz? 


2013 yılını dolu dolu geçiriyoruz. Bu yıl üç yeni projeyi satışa sunduk. Önümüzdeki günlerde de iki yeni projeyi daha satışa çıkaracağız. Yeni projelerimiz İstanbul'da Bayrampaşa ile Gaziantep'te hayata geçecek. 


Bayrampaşa Maltepe'de otel-rezidans inşa edeceğiz. Büyük bir otel markasının adını taşıyacak olan projemizin ruhsatını aldık. İnşaatına başlamak üzereyiz. Proje 160 odalı 300 yatak kapasiteli olacak. 

İkinci projemizi memleketim Gaziantep'te gerçekleştireceğiz. Burada içinde ticari üniteleri de olan bir...