29 / 04 / 2024

Özyeğin Üniversitesi kaç metrekare

Özyeğin Üniversitesi kaç metrekare

Hüsnü Özyeğin, Çekmeköy Alemdağ’da bulunan Özyeğin Üniversitesi’ni büyütmek için boş olan 12 bin metrekarelik arsasının imarını artırmak için İBB’ye başvurdu.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Volvo bir kaç saat önce açıkladı! İşte XC90 Recharge'in 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Volvo sıfır km araçlarının Mart ayı fiyat listesini yayımladı. Peki markanın elektrikli modellerinden birisi olan Volvo XC90 Recharge'in fiyatı kaç lira oldu? İşte Volvo XC90 Recharge'in 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Mercedes E-Serisi Cabriolet'in fiyatı kaç TL? İşte Mercedes E-Serisi Cabriolet'in 24 Şubat 2023 fiyat listesi..

2023 model Mercedes E-Serisi Cabriolet'in fiyatı açıklandı. Peki sıfır km Mercedes E-Serisi Cabriolet'in fiyatı kaç TL oldu? İşte Mercedes E-Serisi Cabriolet'in 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Kripto madencileri Çin'den kaçıyor!

Çin hükümetinin kripto para madenciliğine yönelik aldığı kararlar nedeniyle ülkede kripto para madenciliği azaldı. 

Kanal İstanbul'un inşaatı kaç yıl sürecek?

Bir televizyon programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu proje inşaatının 5 yıl süreceğini açıkladı. 

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! İşte vergiden kaçınma yolları!

Vergiden kaçınma, mükellefin vergisel yükümlülüklerini ve haklarını kanunlara uygun bir şekilde kullanmaları durumunda mümkün olabiliyor. Vergiden kaçınma ise yasal olarak mümkün. İşte gayrimenkul sahipleri için vergiden kaçma yolları...

2021 GYO’lar için bambaşka yıl olacak!

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, GYO’ların  daha karlı işler yapabileceğini dile getirerek, 2021 yılının sektör için çok farklı olacağını söyledi. 

Özyeğin Üniversitesi kaç metrekare Haberi

Özyeğin Üniversitesi kaç metrekare

 Ekonomi Dergisi FORBES’in bu sene açıkladığı rakamlara göre Hüsnü Özyeğin 2.6 milyar dolar servetiyle Türkiye’de ikinci sırada yer aldı. Özyeğin’in Çekmeköy Alemdağ Mahallesi’nde Özyeğin Üniversitesi bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sürekli imar artışı talebinde bulunarak üniversitesini sürekli büyütmek isteyen Özyeğin bu sefer baltayı taşa vurdu.


0.40’lık emsal artışı da Özyeğin’i sarmadı!

Üniversitenin 528 ada 5 parsel’de bulunan 12.170,30 m2 yüz ölçüme sahip boş arazisi 1/5000 ölçekli nazım imar planı kapsamında 2015’de konut alanından eğitim alanına alınmıştı. 0.30 olan emsal eğitim alanına alınması ile 0.70 emsale çıkartıldı. Bununla yetinmeyen Özyeğin, bu ayki Büyükşehir Meclisi’nde emsali 0.70’den 1 emsale çıkarmak için yine talepte bulundu.  Yani Özyeğin 0.40’lık artışı beğenmedi. Ancak Büyükşehir’in İmar Komisyonu’ndaki hem CHP’li hem de AK Partili Meclis Üyeleri, ‘Bu kadar...