05 / 05 / 2024

Özyeğin Üniversitesi projeleri

Özyeğin Üniversitesi projeleri

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dünya Mimarlık ve Konut Günü’ nü kutlamak amacı ile “ Mimarlık Eğitimi, Mimarlık Pratiği ve Yarışmalar ” Paneli düzenledi.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Zemin-temel uyumuna dikkat!

İstanbul’daki depremlerinin ardından gözler şehirdeki yapılara çevrildi. Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Safiye Feyza Çinicioğlu, ''Kendi binamızın sağlam olması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şehrin ve ülkenin de sağlam olması gerekiyor” dedi.

NEF Çekmeköy'de ticari alanlar çok yakında satışta!

Özyeğin Üniversitesi'nin yanı başında, binlerce konutun yer aldığı, Türkiye'nin en hızlı satan projesi NEF Çekmeköy'ün ticari alanları çok yakında satışa çıkıyor. 

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Özyeğin Üniversitesi projeleri Haberi

Özyeğin Üniversitesi projeleri

Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşen ve Moderatörlüğünü Arkitera Mimarlık Merkezi Yöneticilerinden Ömer Yılmaz’ ın yaptığı panelde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)’nden Doç. Dr. Hüseyin Kahvecioğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) ’nden Yrd. Doç. Dr. Özgür Bingöl ve PAB Mimarlık’ tan Pınar Gökbayrak konuşmacı olarak yer aldı.



Mimari proje yarışmalarının mimarlık eğitimi ve mimarlık pratiğindeki konumu, önemi, düşünsel ortama katkılarının çeşitli yönleri ile ele alındığı panelde ÖzÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri konuşmacılara yönelttikleri sorularla Mimarlık ve Tasarım alanında yarışmalar ve meslek pratiğine yönelik merak ettikleri konularla ilgili bilgi aldı. Alanının uzmanları ve yarışmalar pratiğinde önemli başarıları olan konuşmacılar ise geleceğin mimarlarıyla deneyimlerini paylaştı.


Özyeğin Üniversitesi’ nin temel yaklaşımları içinde ilk sırada yer alan ‘meslek yaşantısına üniversite eğitimi sırasında katılma’ konusunun öğrenci yarışmaları bağlamında...