13 / 05 / 2024

Özyurt İnşaatın esenyurt hastanesinin imar planı mı değişti

Özyurt İnşaatın esenyurt hastanesinin imar planı mı değişti

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkundak ve Reyhan Demirkundak ortaklığında açıldı.

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çiçek tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Konut mağdurları yarın Esenyurt'ta toplanıyor!

Türkiye'de ev alma hayaliyle kredi çekip borca giren çok sayıda kişi yarın Esenyurt'taki Innovia 4 projesinin inşaat alanında toplanacak.

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayş ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Özyurt İnşaatın esenyurt hastanesinin imar planı mı değişti Haberi

Özyurt İnşaatın esenyurt hastanesinin imar planı mı değişti

7 bin metrekarelik alana yapılan binanın yatırım maliyeti 40 milyon TL.S kandalın başrollerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ile hızla yükselen iki şirket olan Özyurt İnşaat A.Ş. ile Medical Park Hastaneleri var….


İstanbul’un Esenyurt İlçesi’ne bağlı Aşık Veysel Mahallesi’ndeki alan Mart 2011’de Özyurt İnşaat tarafından alındı. Aynı yılın eylül ayında inşaat ruhsatının çıkarılmasının ardından hızla Medical Park tarafından kullanılacak 250 yatak kapasiteli hastane binası yapımına başlandı. Ancak alan, 2014 tarihli Esenyurt Tem Kuzeyi Nazım İmar Planı’na göre, kısmen “Sağlık Tesisi Alanı”nda kısmen de “ticaret +hizmet alanı”nda kalıyordu. Özel hastane binasının kamu hastanesi yapılması gereken alanda inşa edilmesine rağmen inşaata kimse “dur” demedi.


Bina, 11 Kasım’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi oturumunda gündeme geldi. Yasadışı inşaatın yasal hale getirilebilmesi için parselin fonksiyonunun “Özel Sağlık...