28 / 04 / 2024

Özyurtlar inşaat projeleri son durum

Özyurtlar inşaat projeleri son durum

Özyurtlar'ın projeleri Boğaziçi Yönetim ile anlaştı. Boğaziçi Yönetim A.Ş , ailesine yine Özyurtlar Grup ungözde projeleri N TOWN, N MERKEZ, N ŞEHİR, N CİTY projelerini kattı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar inşaat projeleri son durum Haberi

Özyurtlar inşaat projeleri son durum

İnşaat ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Özyurtlar Şirketler Grubunun hali hazır da N TOWERS ve N REZİDANS Projelerine hizmet sunan Türkiyenin Site Yönetiminde lider kuruluşu Boğaziçi Yönetim A.Ş , ailesine yine Özyurtlar Grup ungözde projeleri N TOWN, N MERKEZ, N ŞEHİR, N CİTY projelerini kattı


İŞTE O PROJELER VE TESLİM TARİHLERİ


N CİTY


Sadece bir konut projesi değil, gerçek bir yaşam;


Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta başlayan bir diğer projesi Ncity, kentin merkezinde konforun ve şıklığın hakim olduğu bir yaşam alanı sunmaktadır. %65’i yeşil alandan oluşan, huzur ve rahatlığınıza göl manzarası ile keyif katan Ncity’de her şey bu projede yaşayacak sakinlerin standartlarını yukarılara taşımak için düşünülmüştür. Modern mimarisini geniş yelpazedeki tasarımları ile birleştiren ve modern hayatın sunduklarını yaşam alanınıza yansıtan Ncity, sadece bir konut projesi...