10 / 05 / 2024

özyurtlar kazan kazan kampanyası

özyurtlar kazan kazan kampanyası

Özyurt, "Kampanya dönemi herkes için win-win (kazan kazan) ilkesinin geçerli olduğu dönemdir" dedi. Özyurtlar Şirketler Grubu Nşehir, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projeleri ayrı ayrı kampanyalar düzenliyor...

Özyurtlar N Kazançlı Formülle ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Hayata geçirdiği ‘N’ marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere ‘N’ kazançlı formülü sundu.

Özyurtlar N5 Suites projesinde N kazançlı formül!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites’den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyo

Kazan Belediyesi'nden çevreci projeler!

Kazan Belediyesi 'Ambalaj Atıklarını Ekonomiye Kazandırmak' için yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Lokman Ertürk, "Çevreci duyarlılığıyla daha yeşil, daha temiz Kazan önceliğimizdir" dedi.

Kadir Topbaş, Kazan’da Sabantuy Bayramı törenlerine katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve UCLG Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Başkanı Ilsur Metşin’in davetlisi olarak gittiği Tataristan Başkenti Kazan’da Sabantuy (Bahar) Bayramı törenlerine katıldı.

Kazan Belediyesi 34 adet konut ve 9 adet dükkanı satışa çıkarıyor!

Kazan Belediyesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 44 bin 500 TL ile 145 bin TL arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Kazan Belediyesi tarafından yapılacak.

Demir Romance yatırımcılarına yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir İnsaat'ın Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Demir Romance yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede, bu yıl başlangıç fiyatı 228.000 TL'ye yükseldi.

Ankara Kazan'da 41 adet satılık gayrimenkul: 755 bin liraya!

Kazan Belediye Başkanlığı Kazan Fatih, Kayı ve Ciğir mahallelerinde yer alan 41 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Soma'daki kazanın olduğu maden ocağında yer altındaki bütün işler durduruldu!

İş Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin yaptığı incelemeler sonucu, Soma'da maden faciası yaşanan ocağın güvenliğini sağlamak ve kazanın etkilerini silmek dışında yer altındaki bütün işlerin durdurulmasına karar verildi...

Gayrimenkullerde neler ticari kazanç?

Ticari kazanç; her türlü ticari ve sınai faaliyetten doğan kazançtır. Ticari kazancı; faaliyetin sermaye ve emekten oluşan bir organizasyona dayanması ve bu organizasyonun işlemlerindeki devamlılık belirler. Peki, gayrimenkullerde neler ticari kazanç?

Kazanç paylı aile malları ortaklığı nedir?

Kazanç paylı aile malları ortaklığının konusu ve sona erme sebepleri ile ilgili yasal esaslar Medeni Kanun kapsamında açıklanıyor. Buna göre Kazanç paylı aile malları ortaklığı nedir?

Turizmde doğru analiz yapan kazançlı çıkacak!

Türkiye'de otelcilik sektörünün doğru analizler gerçekleştirerek sağlıklı yatırımlara yönelmesi gerekiyor. Butik ve konsept otelcilik yatırımları, doğru yatırım açısından büyük önem kazanıyor. Turizmde doğru analiz yapan kazançlı çıkacak.

Değer artış kazancı vergisi ticari kazanç ayrımı!

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasında bazı vergisel yükümlülükler bulunuyor. Söz konusu değer artış kazancı vergi ödemesi nasıl tespit edilir? İşte değer artış kazancı vergisi ticari kazanç ayrımı...

özyurtlar kazan kazan kampanyası Haberi

özyurtlar kazan kazan kampanyası

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, kampanyaların konut sektörünün olmazsa olmazı olduğunu dile getirdi. Özyurt, "Kampanya dönemi herkes için win-win (kazan kazan) ilkesinin geçerli olduğu dönemdir" dedi. Özyurtlar Şirketler Grubu Nşehir, N5 Suites, NCity Esenyurt ve NCadde projeleri ayrı ayrı kampanyalar düzenliyor. Tamer Özyurt, "Bu sezon konut alıcısının karşısına çok özel fiyatlarla çıktık. Elimizde sınırlı sayıda dairenin kaldığı Nşehir Esenyurt'ta şu anda konuüar 69 bin lira 249 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor" dedi. Ağustos ayında satışa çıkmasına rağmen şuana kadar yüzde 60'ı satılan Ncity Esenyurt'ta ise 49 bin lira peşinatla ev sahibi yaptıklarını anlatan Özyurt şu bilgiyi verdi: "Ncity Esenyurt'ta konutların fiyatı 99 bin lira ile 199 bin lira arasında değişiyor. Özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gören N5...