29 / 04 / 2024

PAGÇEV ulaşım

PAGÇEV ulaşım

PAGÇEV; “Çevre için yaşam boyu spor” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan PAGÇEV takımını 73 çevre dostu oluşturdu.

PAGÇEV ile yılda 110 bin ton geri dönüşümle ekonomiye 300 milyon TL katkı!

PAGÇEV, geri dönüşüme yeni bir boyut kazandırmayı ve yeni bir oluşum olarak farklılaşmayı hedefliyor. Ayrıca geri dönüşüm için her türlü çözüm önerisini geliştirme konusunda da öncülük yapıyor.

İstanbul Barometresi: En önemli üç sorun deprem, ekonomik sorunlar ve ulaşım!

"İstanbul Barometresi” araştırmasının Aralık Raporu yayınlandı. İstanbulluların ev içi gündeminde ekonomik sorunlar ve Kovid-19 salgını ön plana çıktı. En önemli üç sorun ise, deprem, ekonomik sorunlar ve ulaşım olarak belirlendi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Yeni ev alacak, ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor!

Konut alırken lokasyon seçiminde “ulaşım kolaylığı” temel kriter oldu. Artık yeni ev alacaklar trafik sorununu göz önüne alarak ulaşım olanaklarına göre tercih yapıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Ulaşım ağları İstanbul'da ev fiyatlarını artırıyor!

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak artırıyor. Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışması bu durumu gözler önüne serdi.

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Senetli ev alımı Mayıs'ta yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

MARKALI konut projelerini seçen konut alıcısı geçen ay senetli alım yaptı. Yeni Konut Fiyat Endeksi’ne göre senetli ev alımı mayıs ayında yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 449 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Ulaşım projelerinin olduğu noktalarda ev fiyatları artıyor!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım projelerinin bölgedeki ev fiyatlarını yüzde 75'e kadar arttığını söyledi...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçuruyor!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım projelerinin bölgedeki ev fiyatlarını yüzde 75'e kadar, üçüncü boğaz köprüsü ve 3. havalimanının ise arsa fiyatlarını yüzde 300 artırdığını söyledi.

Nazmi Durbakayım: Ulaşım projeleri, konut fiyatlarını uçuruyor!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Marmaray ve metrobüs gibi ulaşım projelerinin bölgedeki ev fiyatlarını yüzde 75'e kadar, üçüncü boğaz köprüsü ve 3. havalimanının ise arsa fiyatlarını yüzde 300 artırdığını söyledi.

Tuzla Evora İstanbul ulaşım bilgileri!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Evora İstanbul projesinde 4 bin 969 adet ev bulunuyor. 44 bloktan oluşan projede daireler 139 bin 300 liradan başlıyor. Tuzla Evora İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım semineri İzmir'de başladı!

İzmir dün önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Akdeniz kentleri arasında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım” semineri İzmir’de dün başladı. İzmir, Marsilya’da yapılacak organizasyona “ulaşımda örnek kent” olarak davet edildi.

PAGÇEV ulaşım Haberi

PAGÇEV ulaşım

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi olarak 2014 yılı başında faaliyetlerine başlayan PAGÇEV; İstanbul Yarı Maratonu’na katılarak çevre duyarlılığına dikkat çekti.


27 Nisan 2014 Pazar günü Tarihi Yarımada’da Eyüp-Yenikapı arasında 21,1 kilometrelik parkurda koşulan yarı maraton ile eş zamanlı olarak organize edilen 10 kilometre yarışına katılan PAGÇEV takımı çevre için koştu. PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu öncülüğünde; plastik sektörü temsilcileri, PAGEV Halkalı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile çevre gönüllülerinden oluşan 73 kişilik PAGÇEV Takımı, PAGÇEV’in geri dönüşüm kahramanı HEROP tarafından start çizgisinde uğurlandı.


Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu “PAGEV olarak “sorumlu endüstri ile sorunsuz çevre” kavramından hareketle PAGÇEV’i kurarken ilk etapta 110 bin ton ambalaj atığının...