06 / 05 / 2024

Paintistanbul bosad

Paintistanbul bosad

BOSAD, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye’yi üretim üssü ve de cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Ev sahibine her 3 yılda bir evini boyatma zorunluluğu getirilsin!

Avrupa'da 5'inci sırada yer alan Türkiye boya sektörü, gözüne 3'üncülüğü kestirdi. Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) bu yolda neler yapılması gerektiğini konusunda A. T. Kearney işbirliğiyle "Türkiye Boya Sanayi Stratejik Gelişim Raporu"nu hazırladı.

Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı 24 Mart'ta kapılarını açıyor!

6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Lahora tuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & TURKCOAT, 24 Mart 2016 Perşembe günü kapılarını açıyor.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı oldu!

Türk boya sektörünü temsil eden Boya Sanayicileri Derneği’nin (BOSAD), 7. Olağan Genel Kurul toplantısında gerçekleştirilen seçim sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Yiğitbaşı seçildi.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Boya ve hammaddeleri sektörü hedefe koşuyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Türkiye'deki boya pazarı büyüklüğü 2 milyar doları aştı!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faik Bitlis, sektörün Türkiye'deki pazar büyüklüğünün 2 milyar doları aştığını açıkladı. Bitlis, "Hedefimiz bu oranı artırmak" dedi

Türkiye boya pazarı 2 milyar doları aştı!

Türkiye boya pazarı 2 milyar doları aştı. Avrupa devleri küçülürken büyümeye devam eden Türk boya sektörü, son teknolojiyle üretilen ürünlerini İstanbul'da gerçekleştirilen 'Paintistanbul 2014'te bütün dünyayla paylaştı.

Türk boya sektörünün iç pazar büyüklüğü 2,2 milyar dolar!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye'yi üretim üssü ve cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Boya sektörü Paintistanbul Fuarı'nda buluştu!

BOSAD, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye’yi üretim üssü ve de cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Boya sektörü Paintistanbul'da buluştu!

BOSAD, gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye’yi üretim üssü ve de cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Polisan Paintİstanbul 2014'e katıldı!

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Paintistanbul bosad Haberi

Paintistanbul bosad

Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya, Portekiz gibi Avrupa devleri küçülürken Türk boya sektörü büyümeye devam ediyor. Hedefe Avrupa 3’üncülüğünü koyan boyacılar, Paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi’nde buluştu. Yabancı katılımı da rekor seviyeye ulaşan Paintistanbul Fuarı, BOSAD ve CNR işbirliği ile 23 – 25 Ekim 2014 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de.

Türkiye’nin en büyük boya üreticileri ile birlikte hammadde firmalarını aynı çatı altında buluşturan Paintistanbul Fuarı, bu yönüyle dünyada da tek olma özelliğini taşıyor. Bu yılki fuarda toplamda 400’e yakın marka yerini alırken; Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, İran, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Ukrayna, Hindistan ve Çin gibi ülkelerden 100’e yakın firma katılıyor. İnşaat, sanayi, mobilya, otomotiv, deniz boyaları gibi sektörün farklı alt kollarında...