10 / 05 / 2024

Paintistanbul kaç ülke katılacak

Paintistanbul kaç ülke katılacak

.Bu yıl, "Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23-25 Ekim 2014 tarihlerinde CNR Expo İstanbul'da yapılacak Paintistanbul fuarına yurtdışından da büyük ilgi var. Fuar 23-25 Ekim arasında yapılacak.

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Rusya'da ev sahibi olmak için kaç sene para biriktiriliyor?

Rusya'da bir ailenin konut sahibi olabilmesi için kaç sene para biriktirmesi gerektiği araştırıldı. Buna göre, ülke genelinde bugün 50 metrekarelik bir daire için ortalama 5,2 yıl para biriktirmek gerekiyor.

Malatya'da tapu müdürlükleri mal kaçırmalara karşı alarmda!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ üyelerinin mal kaçırmalarını engellemek için ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da tedbir alındı.

Konya'da kaçak emlakçılık devri kapanacak!

İstatistiklere göre Konya’da 800 emlakçı var. Kaçak olarak alım-satım ve kiralama yapanların sayısı ise yaklaşık bin 100. Ülke genelinde sayıları 100 bini bulan emlakçılar için köklü değişiklikler öngörülüyor.

2015 Eylül ayında yabancılara kaç konut satıldı?

Konut satış istatistikleri kapsamında yabancılara yapılan konut satışları ile ilgili bilgilere de yer veriliyor. Peki, 2015 Eylül ayında yabancılara kaç konut satıldı? Ülke uyruklarına göre en çok konut satışı hangi ülke vatandaşlarına yapıldı?

Paintistanbul kaç ülke katılacak Haberi

Paintistanbul kaç ülke katılacak

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye'yi üretim üssü haline getirmek amacıyla Paintistanbul Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin üçüncüsünü hayata geçiriyor. Bu yıl, "Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23-25 Ekim 2014 tarihlerinde CNR Expo İstanbul'da yapılacak fuara yurtdışından da büyük ilgi var. 


Türkiye'nin en büyük boya üreticileriyle birlikte hammadde firmalarını aynı çatı altında buluşturan Paintistanbul bu yönüyle dünyada da tek olma özelliğini taşıyor. Fuara Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt. Almanya, Fransa, İtalya, İsviçre, Hindistan ve Çin gibi ülkelerden çok sayıda firma katılıyor. 


BOSAD ve CNR Expo işbirliği ile düzenlenen fuar; inşaat, sanayi, mobilya, otomotiv, deniz boyaları gibi sektörün farklı alt kollarında üretim yapan firmalara, mürekkep...