21 / 05 / 2024

pakpen kapı projeleri

pakpen kapı projeleri

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Murat Kurum: Kapı kapı gezerek projelerimizi anlatmalıyız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "40 günlük süreçte kapı kapı gezerek, her haneye girerek, yapmak istediğimiz projeleri anlatmamız gerekiyor" dedi...

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Manisa Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını açıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını açıyor.

Bursa Zindan Kapı restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kente değer katan projeleri kapsamında ayağa kaldırılan Bursa surlarının en önemli kapılarından biri olan Zindan Kapı’nın da restore edileceğini söyledi.

Pakpen geri dönüştürülebilir plastikten kapı üretiyor!

Pakpen Kalite ve Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, “Yaptığımız yeni yatırımla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladık. Bu sayede Türkiye’de ilk defa, geri dönüştürülebilir plastikten kapı ürettik” dedi.

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimine başladı!

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Pakpen BİG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerine açılıyor!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BİG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirterek, 'Fuarla, Arap ülkelerinde yeni alt ve üst yapı projeleri üstlenmemizin yolu açılıyo

Pakpen yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Pakpen, yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi...

Pakpen İstanbul Pencere 2014 Fuarı'nda!

Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yüzde 40’a kadar enerji verimliliği sağlayan ürünler yoğun ilgi gördü.

pakpen kapı projeleri Haberi

pakpen kapı projeleri

Pakpen Ar-Ge ve Kalite Müdürü Serhat Çiftçi, yaptıkları Ar-Ge çalışmaları neticesinde, kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını, bu sayede Türkiye’de ilk defa, tüm materyalleri geri dönüştürülebilir plastikten oluşan kapı ürettiklerini söyledi. Kapı üretiminde yaygın olarak kullanılan kağıt dolgu ve ahşap parçaları geri dönüştürülebilir plastikten üretmeye başladıklarını kaydeden Çiftçi, yeni ürünleriyle, Pakpen’in çevre duyarlılığı doğrultusunda ormanların korunmasına katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Pakpen olarak, İSO 500 Listesi’nde 203’üncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Çiftçi, bu başarıda, şirket olarak Ar-Ge’ye, kaliteye ve yeni ürüne verdikleri önemin payının büyük olduğunu söyledi. Çiftçi, özellikle son iki yıl içinde gerçekleştirdikleri en büyük yeniliklerden birinin, Pakboard markasıyla piyasaya sundukları polistren ısı yalıtım levhaları olduğunu kaydetti. Buna göre, yaptıkları Ar-Ge çalışması ile Türkiye’de ilk...