07 / 05 / 2024

paksa metroport göztepe fiyatları

paksa metroport göztepe fiyatları

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Paksa Metroport projesinde yer alan dairelerin fiyatları 600 bin TL'den başlayıp, 780 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Göztepe Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı'na bakım onarım çalışmaları yapılıyor!

Beykoz Belediyesi ‘Anında Hizmet’ programı kapsamında bu hafta Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı mahallelerinde Fen İşleri’nden Park Bahçeler’e, Temizlik Hizmetleri’nden Sağlık İşleri’ne tüm müdürlükler görevli ekipleriyle çalışma yapıyor.

Göztepe Four Winds Evleri!

Taş Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Göztepe Four Winds Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları 117 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri projesi 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Peki satış süreci devam eden Kadıköy Pırlanta Göztepe nerede?

Kadıköy Pırlanta Göztepe iletişim!

Erkan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri projesi toplamda 446 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pırlanta Göztepe Rezidans nerede?

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinden oluşan Pırlanta Göztepe Rezidans "Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla yükseliyor. Pırlanta Göztepe Rezidans nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Pırlanta Göztepe Rezidans!

"Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla yükselen Pırlanta Göztepe Rezidans Erkan İnşaat imzası taşıyor. Pırlanta Göztepe Evleri 34 mağazadan oluşuyor. Ayrıca 750 araçlık otopark ve yeşil alanlarla yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Evleri!

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri 'nde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar daire alternatifleri yer alıyor. Proje "Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla tanıtılıyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeki konukevi riskli mi?

Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü'nde yer alan 10 katlı binayı lojman ve konukevi olarak kullanıyor. Göztepe kampüsünde bulunan bu binanın riskli olduğuna dair raporlar yer alıyor.

Pırlanta Göztepe, Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık!

Pırlanta Göztepe projesi, "Kadıköy'ün kalbinde yükselen ayrıcalık" sloganıyla tanıtılıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu projede geniş yeşil alanlar bulunuyor. Proje 3 blok olarak yükseliyor

Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe satılık daire!

Pırlanta Göztepe projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. 3 blok olarak yükselen projede 750 araçlık otopark bulunuyor. İşte Pırlanta Göztepe satılık daire bilgileri...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde geniş yeşil alanları yer alıyor. 34 mağazalık çarşının yer aldığı projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daireler bulunuyor.

paksa metroport göztepe fiyatları Haberi

paksa metroport göztepe fiyatları

Toplam 129 daireden meydana gelen Paksa Metroport'ta  2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme imkanı sağlanıyor.


İstanbul Göztepe'de inşa edilen Paksa Metroport Evleri, 13 ve 14 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Projede son 2 tane 2+1 ve 2 tane 3+1 dairenin satışına devam ediliyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Paksa Metroport Konutları, 8 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede yer alan konutların alanları 126 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.



Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 3 kilometre mesafede konumlanan Paksa Metroport Konutları Göztepe'de; yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, 24 saat güvenlik, toplantı salonu, spor salonu, voleybol-basketbol sahası, kapalı otopark, sosyal aktivite merkezi ve çocuk parkı gibi imkanlar yer alıyor.


Paksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Paksa Metroport Göztepe projesinde satışına devam edilen...