07 / 05 / 2024

Pala inşaattan 2 yıllık sertifika

Pala inşaattan 2 yıllık sertifika

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Skoda Fabia Nisan 2024 kampanyası için son 2 gün! Tam 100 bin TL'lik büyük fırsat! 

Skoda'nın Nisan 2024 kampanyaları için son 2 güne girildi. Peki Skoda Fabia fiyatları ne kadar? En ucuz Fabia ne kadar? İşte Skoda Octavia ve Skoda Fabia fiyat listesi ve kampanyalar... 

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'un Mart 2024 fiyat listesi için son 2 güne girildi. Tüm Cross'larda hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim fırsatı sunuluyor...

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Deprem bölgesi yolları için 1,2 milyar liralık ek kaynak ayrıldı!

Meclise sunulan teklifte KGM'ye 27,3 milyar lira ödenek tahsis edilirken bunun 1,2 milyar lirası deprem bölgesi yolları için kullanılacak.

İstanbul'un o ilçesinde yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli'de yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik'teki arsanın fiyatı ne kadar? 

Beyaz eşya alacaklar dikkat! Şok Markette indirimli beyaz eşya fırsatları için son 2 gün!

Evini yenilemek isteyenler, mobilyalarını tamamlamak isteyenler, bozulan beyaz eşyalarının yerine yenisi koymak isteyenler indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Ekonomi kulislerini çalkalayan sözler: Doları bastırmak için haftada 2 milyar dolar rezerv yakıyorlar

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, iktidarın döviz baskısını kontrol altında tutmak için haftada 2 milyar dolar rezerv yaktığını dile getirdi. İYİ Partili Usta, doların KKM ile belli bir ölçüde sabitlendiğini belirtirken “Hafta da 2 milyar dolar civarında da rezervi yakıyorlar” dedi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Pala inşaattan 2 yıllık sertifika Haberi

Pala inşaattan 2 yıllık sertifika

Pala inşaat Yönetim Kurulu Başkam Fatih Pala, "Ben yola çıkarken Türkiye'deki en meşhur müteahhitlerden biri olmak için değil, ahilik kültürü içerisinde, halis niyetle. Mimar Sinan olmak için yola çıktım" dedi. 


Kentsel dönüşümde öncü olmak için kolları sıvayan Pala inşaat tamamladığı projelerine bir yenisini daha ekledi. Pala inşaat, kentse dönüşüm kapsamında Bahçelievler Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projenin anahtar teslimini düzenlediği bir törenle gerçekleştirdi. Retaj Royale Hotel'de düzenlenen yemekli törende Gümüş Modem Konakları mn daire sahiplerine anahtarları teslim edildi. Pala inşaat, maliklerine bir de kalite sertifikası vererek, 2 yıl sınırsız eksiklerini giderme ve ömür boyu kendilerine ulaşabilme sözünü verdi.


40. yılını kutlayan aile şirketi olan Pala inşaatın tanıtımının yapıldığı sinevizyon göster imiyle başlayan programda, çözüm ortaklarından en özverili, en istikrarlı ve en...