28 / 04 / 2024

palandöken belediyesi yeni hizmet binası

palandöken belediyesi yeni hizmet binası

Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar ve Belediye Başkan yardımcılarıyla birlikte Yenişehir de inşaatı devam eden ve 2016 yılının sonun da hizmete açılması beklenen yeni belediye binasını gezdiler.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den zincir market açıklaması: Yeni yasal zorunluluklar getirilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçebilmek için zincir marketlere birtakım yasal zorunlulukların getirilmesini talep etti.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bendevi Palandöken: Esnafın kiraları yıl sonuna kadar faizsiz olarak ertelenmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle esnafın kiralarının yıl sonuna kadar faizsiz olarak ertelenmesini talep etti.

Bendevi Palandöken: Esnafın kira borçları için yeni kredi paketi hazırlanmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Ödenemeyen çek, senet ve kira borçları için yeni bir kredi paketi hazırlanmalı" dedi...

Bendevi Palandöken: Yeni kredi paketleri ekonomiye can suyu olacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, hayata geçirilen yeni kredi paketlerinin ekonomiye can suyu olacağını ve yerli üretime de destek olacağını belirtti...

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

palandöken belediyesi yeni hizmet binası Haberi

palandöken belediyesi yeni hizmet binası

Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar ve Belediye Başkan yardımcılarıyla birlikte Yenişehir de inşaatı devam eden ve 2016 yılının sonun da hizmete açılması beklenen yeni belediye binasını gezdiler.  Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkan yardımcılarıyla birlikte yapım çalışmaları hızla süren Yeni Hizmet Binasının inşaat alanını gezdi. Başkan Bulutlar, yapımı üstlenen firma ile imar yetkililerinden çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı. Başkan Bulutlar, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 2015 yılının Ağustos ayında Yeni Hizmet Binasının yapımı için başlayan çalışmaları durmadan devam ettiğini ve yapının kaba inşaatının tamamlandığını söyledi. Bu yılın Aralık ayı içerisinde açılışını yapmayı planladıkları Yeni Hizmet Binasının devam eden inşaat alanında incelemede bulunduklarını anlatan Bulutlar," Yapının yüzde 80'nini tamamlandı. Bugün yapının üzerine çıkarak, dokunarak, hissederek, görerek inceleme imkânı bulduk. Geçmişten bugüne Palandökenin...