06 / 05 / 2024

Palandöken Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

Palandöken Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Ticari konut arsası olarak belirlenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Enflasyonu 3 harfli marketler yükseltiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyonun yükselmesini zincir marketlere bağlayarak "Enflasyon oranının yükselmesinin asıl nedeni birden çok yani zincirler 3 harfli marketler" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: İş yeri kira artışlarında üst sınır getirilmesi gerek!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Astronomik kira artışlarına çözüm için konutlarda yapılan yüzde 25’lik sınırlamanın iş yerlerine de getirilmesi gerekiyor." dedi.

Bendevi Palandöken: Jet hızıyla zam yapanlar aynı hızda indirim yapmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, tüm ürün gruplarında zam yapan marketlere aynı hızla indirim yapmaları çağrısı yaptı.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Bendevi Palandöken: Kira stopajı sıfırlanmalı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en çok güçlük çektiği konunun kira stopajı olduğuna dikkat çekti. Palandöken, konuya ilişkin bir öneride bulundu.

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Bendevi Palandöken'den gelir vergisi ve stopaj önerisi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, koronavirüs salgını boyunca esnafın gelir vergisi ve stopaj gibi vergilerden muaf tutulması yönünde öneride bulundu. 

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Palandöken Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Haberi

Palandöken Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Ticari konut arsası olarak belirlenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


AÇIKLAMA: Mülkiyeti Belediyemize ait Yukarıdaki taşınmazlar 2886 Yasanın 17 ve 35/a Maddesi uyarınca Kapalı Teklif usulü ile satışları yapılacaktır. İhale 01.11.2016 tarihine müsadif Salı günü saat 14.00, 14.30 ve 15.00 saatleri arasında Palandöken Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

İhaleye Katılmak İsteyen İsteklilerin

1 - İkametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanının aslı veya fotokopisi, vekaleten katılmak isteyenlerin 2016 yılı tasdikli vekaletnamelerini, tüzel kişiler adına katılacak olanların yetki belgeleri ile imza sirkülerine ilişkin belgeler ile geçici teminatın yatırıldığına dair vezne alındısı veya banka teminat mektuplarını ihale...