16 / 05 / 2024

palandöken imar planı

palandöken imar planı

Göreve geldiği günden bu güne insan odaklı hizmet üretme gayreti içerisinde olan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmaların yanı sıra fırsat buldukça vatandaşla da bir araya gelerek görüşlerini ve isteklerini dinlemeye özen gösteriyor.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Palandöken Köşk Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Erzurum İli Palandöken İlçesi, Köşk Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı...

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade fırsatı sağlanan projede 11 bin 983 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi 19 Kasım 2015 tarihinde başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınacak.

Palandöken'de icradan 23 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum 4.İcra Dairesi, Palandöken'de bulunan, imar planında Turizm Tesis alanı, günübirlik dinlenme alanı ve otopark alanı şeklinde gözüken arsayı 23 milyon TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edecek.

Nazım imar planı raporu!

Belediyelerce hazırlanan nazım imar planı, düzenlenen detaylı bir raporla açıklanır. Nazım imar planı raporu ile bir bütündür. Nazım imar planı raporu hakkında detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor..

Nazım imar planı ölçeği!

Nazım imar planı, imar planlarından biri olup, belediyelerce hazırlanıyor. Nazım imar planı nedir? Nazım imar planı ölçeği nasıl olur? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Nazım imar planının tanımı!

Nazım imar planının tanımı nedir? Nazım imar planı genel olarak hangi ölçeklerde düzenlenir? Nazım imar planında hangi hususlar gösterilir? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Nazım imar planı ne demektir?

Nazım imar planı ne demektir? Nazım imar planı hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları için haberimizi inceleyebilir ve nazım imar planı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz..

Ankara Pursaklar 'da uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Pursaklar 'daki uygulama imar planı değişikliğini 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereği, 30 gün süreyle askıya çıkardı...

Olimpos imar planı tartışıldı!

Kumluca'ya bağlı tatil merkezi Olimpos'ta Antalya İl Özel İdaresi tarafından yapılacak 'imar planı' öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Baştürk beldede yapılacak imar çalışmasının önemini vurguladı...

palandöken imar planı Haberi

palandöken imar planı

Göreve geldiği günden bu güne insan odaklı hizmet üretme gayreti içerisinde olan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmaların yanı sıra fırsat buldukça vatandaşla da bir araya gelerek görüşlerini ve isteklerini dinlemeye özen gösteriyor.


Vatandaşla birlikte, Palandökenin geleceği için emin adımlar atan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, hayata geçirdiği projelerin aktarılmasının yanı sıra yapılabilecek yeni çalışmalar için de vatandaşın görüş ve taleplerini dinlemek amacıyla, Yunus Emre Mahalle halkıyla Palandöken Belediyesi tarafından yeni yaptırılan Ertuğrul Gazi Konuk ve Taziye evin de bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, Başkan Bulutlar, her geçen gün gelişen ve büyüyen Palandökenin geleceğe yönelik atılan her adımda hemşerilerinin de düşüncesini almak ve gerçekleştirilen projeleri paylaşmak amacıyla vatandaşla bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


BULUTLAR, "HİZMETLERİMİZ KATLANARAK ARTIYOR...