05 / 05 / 2024

Palmalife Marina 2015 ödülü

Palmalife Marina 2015 ödülü

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

Viaport Marina'da yeni yıl kampanyası!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, yeni yıla özel kampanyasına devam ediyor. 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacak sözleşmelerde yüzde 20 indirime ek olarak 3 ay bağlama hizmeti verilecek…

Sinpaş Yapı Marina'nın peşinatı 5 bin lira!

2015 baharında Ankara Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin liraya çekti.

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Luxury Lifestyle Awards'ta Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Marina Yatırım Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Franz Werner Dr Niedzwicki Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Palmalife Marina 2015 ödülü Haberi

Palmalife Marina 2015 ödülü

2011 yılında Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum Yarımadası'nda Yalıkavak'ta Türkiye Riviyera'sının göz bebeği olarak anılan bölgenin tek maga/giga yat marinası olan Palmarina Bodrum içerisinde bulunan Palmalife Marina Hotel ev konforunda yaşam alanı sunan çok özel 15 süiti ile tropik peyzajı, palmiyeleri ve bembeyaz kumdan oluşan kendi koyundaki plajına geniş teraslarından direkt geçiş imkanı ile yurtiçi ve yurtdışından gelen misafiler için benzersiz bir cazibe rotası olarak konumlanıyor. Ödül töreninde, Palmalife Marina Hotel; 'En Lüks' (Best of luxury) kategorisi alanında lüksün ve benzersizliğin bir sembolü olarak özel tasarım ve yapım 'altın taç ve orjinal sertifika' ile onurlandırıldı. Bu yıl 8/si düzenlenen Luxury Lifestyle Avvards'da Palmalife Marina Hotel, 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Avvards...