11 / 06 / 2024

pamuk üreticisi

pamuk üreticisi

Pamuk üreticisine daha önce 76 Türk Lirası olan dekar başı desteğin 271 Türk Lirası yükseltildiğini dile getiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci,  ‘%256’lık yaklaşık 3,5 kat artış ile hayırlı uğurlu olsun' ifadelerini kullandı.

Orhan Pamuk'un Beyoğlu'nda kaçak inşaat mücadelesi: İnşaatın durdurulmasını istedi!

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Beyoğlu’nda 'kaçak olduğunu' ifade edilen inşaat için mücadele ediyor. Pamuk,  inşaatın durdurulmasını ve ruhsatının iptal edilmesini istedi.

Yusuf Yazıcı'dan eşi Melisa Aslı Pamuk'a 53 milyon TL'lik ev!

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu aşkı Yusuf Yazıcı ile evlendi. Ünlü futbolcu Yazıcı'nın eşine düğün hediyesi olarak Nice’ten 1.5 milyon Euro değerinde (yaklaşık 53 milyon TL) bir ev aldığı öğrenildi.

Türkiye, çelik üretiminde Avrupa'nın en büyük üreticisi oldu!

Türkiye, Ocak ayında gösterdiği performansı ile Almanya'yı geçerek, Avrupa’nın en büyük çelik üreticisi konumuna kadar yükselmiş oldu. 

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Merakla beklenen preseli lif pamuk satış ihalesi duyuruldu! İşte detaylar…

Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Preseli Lif Pamuk Satışı İhale İlanı’nı duyurdu. Buna göre çok sayıda prese satışı yapılacak. İşte detaylar…

Tarımsal emtialarda seyir nasıl olacak? Pamuk, mısır ve buğday fiyatları yükselecek mi?

Tarımsal emtialarda fiyatların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Buğday, mısır ve pamuk fiyatları üzerindeki yukarı yönlü hareketi Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler, Fed'in alacağı kararlar ve Çin'in açılmasının desteklemesi bekleniyor.

Otomobil üreticisi Rolls-Royce tarihe geçti! 2022’ye damga vurarak en iddialı otomobillerini geride bıraktı!

Otomobil üreticisi Rolls-Royce Motor Cars Ceo'su Torsten Müller-Ötvös, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 8 artışla tarihinin en yüksek rakamına ulaştıklarını ve 2022'de satış rekoru kırdıklarını söyledi.

Bakır ve pamuk, 2022’de küresel ekonomiye damga vurdu!

Küresel gelişmeler emtia fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Metal cephesinde bakır, tarım cephesinde ise pamuk, küresel piyasalardaki endişeler ve farklı etmenlerle yıl içinde ciddi oranda düşüş gösterdi.

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

pamuk üreticisi Haberi

pamuk üreticisi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Hatay’da pamuk hasadı etkinliğine katılımda bulundu. Bakan Kirişçi pamuk üreticisine daha önce 76 Türk Lirası olan dekar başı desteğin 271 Türk Lirası yükseltildiğini belirterek, "% 256’lık yaklaşık 3,5 kat artış hayırlı uğurlu olsun" açıklamalarında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı şekilde Melekli Mahallesi’nde pamuk hasadı etkinliğine katılım sağladı. Bakan Kirişci, biçerdövere binip pamuk hasat etti, ardından da eli ile pamuk topladı. Etkinlikte konuşan Bakan Kirişci, pamuk üreticisine yapılmış olan desteklemeleri anlattı. Kirişci, "Özel olarak gübre ve mazot desteği konusunda da, 2022 yılı ürünü ile ilgili, 68 TL olan mazot desteğimiz 250 TL olacak. 8 TL olan gübre desteğimiz 21 TL olacak. Daha önce 76 TL olan dekar başı desteğimiz...