04 / 05 / 2024

pamukkale Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi

pamukkale Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatınmla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür Sanat Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediyesi, Kayıhan’da 50 milyon TL’lik Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi yapacak. Gürlesin, projenin tahmini maliyetinin, yerinin belediye tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 ile 50 milyon lira civarında olacağını belirtti.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Bayburt Kültür Han'ın inşaatı durduruldu!

Bayburt’ta en önemli kamu yatırımlarından olan ve 2018'de inşaatına başlanan Kültür Han'ın yapımı durduruldu.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

Denizli Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Denizli Pamukkale Belediyesi’nin geleceğe yatırım niteliğinde hayata geçirdiği vizyon projelerinden biri olan Aktepe Kültür Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı.

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde yaptırılan Kültür Merkezi inşaatının kaba inşaatı tamamlanırken, ince inşaat çalışmaları da son sürat devam ediyor.

pamukkale Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi Haberi

pamukkale Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi

"Pamukkale Belediyesi Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı. Toplantıya Başkan Gürlesin ile birlikte yardımcılan Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu ve Türkay Gözlükaya katıldı. Gürlesin, "Sadece bizim değil, Denizli için de büyük öneme sahip bir projeye imza atacağız. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi, bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonlan, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. Tamamlandığında Denizli için büyük önem taşıyan bir yaşam merkezinin eksikliği giderilecek" dedi. 


Yeni...