25 / 08 / 2024

Pamukkale Semt Hastanesi çalışmaları

Pamukkale Semt Hastanesi çalışmaları

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı.

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Yıkımı yapılan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çöktü!

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nin daha önce hizmet verdiği 7 katlı binada yıkım çalışması devam ederken farklı bir bölümde çökme meydana geldi...

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin yıkımında kaza!

Denizli Merkezefendi ilçesi Doktorlar Caddesi’ndesi'nde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet veren binada yıkım başlandı. Binanın yıkım çalışmalarında yaşanan dikkatsizlik büyük tehlikeye yol açtı.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 2019'da bitecek!

Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Karahayıt Mahallesi'nde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı 2019'da tamamlanacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, inşaatta incelemelerde bulundu.

Aksaray Muzaffer Çakır Semt Polikliniği açıldı!

Aksaray Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Muzaffer Çakır Semt Polikliniği vatandaşların hizmetine açıldı.

Denizli Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği 2018'de açılacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından 19 milyon TL’ye inşa edilen Dokuz Kavaklar Semt Polikliniği'nin 2018 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor. Poliklinik, günde 2 bin kişiye hizmet verecek.

PAÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Pamukkale Üniversitesi'nin Karahayıt Mahallesi'nde yaptıracağı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin inşaatı başladı.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Arnavutköy'de Suriyelilere özel devlet hastanesi!

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

Pamukkale Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için ilk kazma vuruldu!

Pamukkale Belediyesi'nin 16 vizyon projesinden biri olan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği'nde çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin arsasını verdiği polikliniğin inşasını Pamukkale Belediyesi gerçekleştirecek.

Pamukkale Semt Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

Adana Meydan Semt Polikliniği törenle açıldı!

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Meydan Semt Polikliniği, Seyhan'ın güney mahallelerine hizmet vermek üzere törenle açıldı.

Pamukkale Semt Hastanesi çalışmaları Haberi

Pamukkale Semt Hastanesi çalışmaları

Semt hastanesinin projesi hazırlandı, bu yıl içinde inşaata başlanacak Pamukkale Belediyesi büyük öneme sahip projelerden biri olan semt hastanesinin hazırlıklarına başladı. 


Bölgede yaşayan vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürecek olan semt hastanesi için çalışmalar son aşamaya geldi. Pamukkale ilçe sınırlarının içindeki Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe, Sümer, Sevindik, Deliktaş, Fatih, Kayıhan, Akhan ve Pınarkent gibi bölgelere hitap etmesi planlanan Semt Hastanesi Projesi hazırlandı. 


Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dokuzkavaklar Mahallesi'nde tahsis edilen yaklaşık 3 bin metrekarelik alandaki hastaneyi Pamukkale Belediyesi yaptıracak.


Çalışmaların yoğunlaştığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ''Kentin bu bölgesinde hastane yapmak bir zorunluluk. Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokolle Semt Hastanesi'nin inşaatı için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2016 yılı içinde inşaatın başlaması için gereken işlemleri yapıyoruz''diye konuştu.



Milliyet...