21 / 05 / 2024

Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı

Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı

Karahayıt'a, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı" ayrı bir değer katacak Denizli'de Jeotermal kaynaklı kırmızı suyu ile ünlü Karahayıt'ın çehresi değişiyor...

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Üniversitesi çok sayıda Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak.  Peki hangi bölümlere alım yapılacak? İşte başvuru şartları ve diğer ayrıntılar….

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Otobüs biletleri 4 günde yüzde 13 zamlandı! Metro, Kamilkoç, Pamukkale ve Ulusoy... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayrama neredeyse 2 hafta kalmışken memleketine gitmek isteyen vatandaşlara bir şok daha yaşattı! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer ve Varan... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı Haberi

Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı

Türkiye'de ilk defa uygulanan "Termal Sağlık Kenti" projesi ile örnek olacak Karahayıt'a, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı" ayrı bir değer katacak Denizli'de Jeotermal kaynaklı kırmızı suyu ile ünlü Karahayıt'ın çehresi değişiyor. 


TOKİ tarafından yapılan kentsel dönüşüm projesinin hızla devam ettiği ve Türkiye'de ilk defa uygulanan "Termal Sağlık Kenti" projesi ile örnek olacak beldede, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Pamukkale Termal ve Sağlık Şehir Ormanı" ayrı bir değer katacak. 


Bölgede yapılacak olan sosyal alanlar ve spor tesisleri yöreye gelen yerli ve yabancı turistlere hitap edecek. Yeni projelerle çehresi değişecek olan Karahayıt'ta Denizli Valisi Abdülkadir Demir beraberinde Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, Defterdar Özgür Çelik, İl Özel İdaresi Genel...