06 / 05 / 2024

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileme çalışmaları

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileme çalışmaları

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ihaleye çıktı!

Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi için ihale düzenlendi. Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi ile Denizli modern bir 'termal kür ve sağlık merkezi'ne kavuşacak.

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Denizli Karahayıt TOKİ başvuruları!

Denizli Karahayıt TOKİ başvuruları başladı ve 30 Haziran Perşembe gününde sona eriyor. Projede ev fiyatları 85 bin 436 TL'den başlıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Toplamda 154 konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri satışları kapsamında fiyatlar 85 bin 436 TL'den başlıyor. Toplam 154 konutun satışta olduğu projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuruları!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları başvuruları başladı ve devam ediyor. Aylık taksitlerin 534 liradan başladığı proje toplam 161 adet daire satışta. Projede 120 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ, Denizli Karahayıt'taki 14 işyerini açık arttırma ile satacak!

TOKİ, kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt’ta 10’u pansiyon olmak üzere 14 işyerini de açık arttırma ile yatırımcılara sunacak.

Denizli TOKİ Karahayıt Konutları kura!

Denizli TOKİ Karahayıt Konutları kura tarihi 26 Ocak 2016 olarak belirlendi. Başvuruların sona erdiği projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler satışa çıkarılıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt kura çekiliş tarihi!

TOKİ Denizli Karahayıt kura çekiliş tarihi 26 Ocak 2016 olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura başvuru dönemi!

Denizli Karahayıt TOKİ Konutları kura başvuru dönemi için son 3 gün. Minimum 8 bin 544 TL peşinat alınan projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler bulunuyor.

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileme çalışmaları Haberi

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileme çalışmaları


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, inşaatı devam eden Pamukkale yolunda yaptığı incelemeler sırasında, "Burada özellikle yol kenarlarında eksik olan kısımlarla ilgili bir çalışma yaptık. Esas çalışma ise Pamukkale Kuzey Kapısı'ndan Karahayıt'ın giriş noktasına kadar olan kısımla ilgili. Bu yol bordür şeklinde yapılacak" dedi. 


İnceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı. Vali Demir, Denizli'den Karahayıt'ın içine kadar olan alandaki yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaptıklarını kaydetti.


Yeni...