06 / 05 / 2024

pamukkale yolu yenileniyor mu

pamukkale yolu yenileniyor mu

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

Pamukkale yolunda mülk sahibi olduklarını iddia eden 15 kişi yolu kapattı!

Daha önce iki kez plastik kasalarla Pamukkale yolunu kapatan bir grup, karayolunu bu sefer de briketlerle duvar örerek kapattı.

Mülk sahibi olduklarını söyleyen bir grup Pamukkale yolunu trafiğe kapattı!

Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan kara yolu, mülk sahibi olduklarını öne süren bir grup tarafından trafiğe kapatıldı. Yola 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

'Mülk sahibiyiz' diyip Pamukkale'ye girişi kapattılar!

Denizli Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolu, mülk sahibi olduklarını iddia eden bir grup yolu trafiğe kapattı.

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Balıkesir Havran yolu yenileniyor!

Balıkesir Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları devam ederken şimdi de ilçe giriş yolunu yenileyecek.

Antalya Kemer Beycik yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’e bağlı Beycik Mahallesi yolunun bozulan kısımlarını sökerek, yeniden yapıyor.

Manisa Cephanelik Yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi.

Kula Gölbaşı - Yeşilyayla yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Antalya Korkuteli Çomaklı yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi’nde 5 kilometre uzunluğundaki Çomaklı Mahalle yolunda yenileme çalışması başlattı.

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Muratlı İlçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Derbent’ten Suadiye’ye uzanan grup yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yollarda bakım ve yenilme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derbent’ten Suadiye’ye kadar uzanan grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

pamukkale yolu yenileniyor mu Haberi

pamukkale yolu yenileniyor mu


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, inşaatı devam eden Pamukkale yolunda yaptığı incelemeler sırasında, "Burada özellikle yol kenarlarında eksik olan kısımlarla ilgili bir çalışma yaptık. Esas çalışma ise Pamukkale Kuzey Kapısı'ndan Karahayıt'ın giriş noktasına kadar olan kısımla ilgili. Bu yol bordür şeklinde yapılacak" dedi. 


İnceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı. Vali Demir, Denizli'den Karahayıt'ın içine kadar olan alandaki yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaptıklarını kaydetti.


Yeni...