13 / 05 / 2024

Panora GYO Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği

Panora GYO Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'ne üye olduğunu bildirdi. Panora GYO tarafından yapılan açıklama haberimizde yer alıyor.

İstanbul’da 1 metrekare konut fiyatı 42 bin TL'ye, Türkiye genelinde ise 28 bin TL'ye yaklaştı!

GYODER'in Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 3. Çeyrek Raporu’na göre, Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 27,840 liraya ulaştı. İstanbul'da ise en yüksek metrekare fiyatı 41,766 TL oldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Konutta arsa krizi! Türkiye'de arsa maliyeti rekor seviyede! 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut üretiminde arsa maliyetine dikkat çekerek, Türkiye'nin arsa maliyeti en yüksek ülke olabileceğini belirtti...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Panora GYO'nun 1. taksit temettü ödemesi 5 Temmuz'da!

Panora GYO'nun 1. taksit temettü ödemesi 5 Temmuz tarihinde yapılacak olup, birinci taksit 0,09 TL olmak üzere 7 milyon 830 bin TL dağıtılacaktır.

Panora GYO'nun genel kurul kararları tescil edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısında; yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO'nun kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısı'nda yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında teklif edilecek kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Panora GYO'nun 2020 yılı kar payı dağıtım önerisi kabul edildi!

Panora GYO'nun yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Panora GYO Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Haberi

Panora GYO Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği



Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

02.04.2014 Tarih ve 28960 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Statüsünde yapılan yeni düzenleme gereği, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının da birliğe üye olma zorunluluğu getirilmiştir. Bu kapsamda üyelik için gerekli müracaat yapılmış ve Birliğin 16.05.2014 Tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile üyelik kaydımız...