28 / 07 / 2024

Parıltım iki yeni tesis açtı

Parıltım iki yeni tesis açtı

Türkiye'nin en büyük ikinci catering firması olan Parıltım A.Ş. Bodrum Konacık Sanayi Sitesi karşısında yeni bir üretim merkezi ile restoran hizmete açtı. Sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek.

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan ve Sultangazi projelerinde çalışmalar tam gaz! İstanbul'a iki yeni proje daha geliyor! 

KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’da inşa ettiği iki yeni projesi için çalışmalar hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da söz konusu projelerin kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacağını söyledi.

TOKİ'den İstanbul'a iki yeni proje müjdesi! Bu ilçelere 722 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki iki yeni proje için düğmeye bastı. Maltepe ve Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan projelerde 722 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.539 konutluk iki yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projeleri ile ilgili detaylar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerde 716 konut ve 71 dükkan yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Akfen Holding'ten iki yeni şirket! 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, iki yeni şirket yatırımına imza attı. Akfen Holding, Şişli'de toplam 82 milyon 761 bin 692 TL'ye iki yeni şirket kurdu. İşte o iki şirket ile ilgili merak edilenler... 

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'deki iki yeni projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Gümüşhane projesi ile ilgili detaylar...

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

İki yeni banka kuruluyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! İsimleri belli oldu! Hemen bakın!

BDDK, iki yeni banka kurulmasına ve bir bankaya faaliyet izni verilmesine ilişkin onay verdi. Kurulacak bankalardan birinin ismi ‘Ziraat Dinamik Banka’ olurken, diğeri ise ‘Asır Yatırım Bankası A.Ş.’ oldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe rakamlar geldi! Hemen bakın!

Binlerce vatandaşın merak ettiği 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadar oldu! Peş peşe rakamlar geldi! Hemen bakın!

Parıltım iki yeni tesis açtı Haberi

Parıltım iki yeni tesis açtı

Açılışı. Muğla Yemek Üreticileri Demeği Başkanı Ercan Canuysal Parıltım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necat Aydın ve Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar birlikte yaptı. Toplam bin 800 kişiye istihdam sağlayan firma, Bodrum daki tesislerinde ise üretim kapasitesi açısından hayli iddialı. Konacık fabrikasında, tek öğünde 6 bin 500 kişilik üretim kapasitesi mevcut. 

Toplam 70 kişinin çalıştığı tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. Firmanın Bodrum Temsilcisi Nevzat Soyatlı, kaliteli, hijyenik ve ekonomik hizmet verdiklerini belirtti. Toplam 70 kişinin çalıştığı Konacık'taki tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. 


Posta...