02 / 05 / 2024

Parima Rezidans projesinin son hali

Parima Rezidans projesinin son hali

Fer Yapı'nın Merter'deki projesi Parima Residence'ta yapılacak olan Audi Showroom iptal edilince, projede baştan aşağı değişti. Yeni görselleri hazırlanan Parima Residence'ta daire sayısı 126'dan 240'a çıktı...

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

32 katlı tek blok olarak  Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinin lansmanı dün gerçekleştirildi.  

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Ulus Belvedere Residence ön talep topluyor! Yeni Proje!

Metal Yapı Konut, Ulus Belvedere Residence projesinde ön talep topluyor. Konut ve AVM projesi olarak tasarlanan Ulus Belvedere Rezidans projesinin 350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. 

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

Asaf Grand Rezidans ödeme şekilleri!

Asaf Grand Rezidans ödeme şekilleri kapsamında 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. 3. İstanbul projesinin etabı olarak yükselen Grand Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'de yer alıyor...

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

3. İstanbul Grand Rezidans ev fiyatları!

Grand Rezidans projesi 3. İstanbul Evleri projesinin suit etabı olarak İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Parima Rezidans projesinin son hali Haberi

Parima Rezidans projesinin son hali


Fer Yapı'nın Merter'deki projesi Parima Residence'ta yapılacak olan Audi Showroom iptal edilince, projede planlar tamamen değişti.



Parima Residence'ın ilk hali


4 bin 183 metrekare arazi üzerinde yükselen Parima Residence projesi için, 30 Eylül 2013 tarihinde Zeytinburnu Belediyesi'nden 126 rezidans ve 1 adet ticari alan için ruhsat alınmıştı. 13 katlı 2 blok olarak tasarlanan projede A blok Audi Showroom, B Blok rezidans bloğu olacaktı.



Parima Residence'ta toplam 13 bin 688 metrekare inşaat alanına sahip olan A blok Audi Showroom iptal olunca, galeri olarak belirlenen alan yeşil alan olarak ayrıldı. 



Yeni Parima Residence projesinde 13 katlı olan B blok da 5 bodrum kat+zemin kat+15 residence olarak tasarlandı. Fer Yapı böylece yenilenen Parima Residence projesinde 240rezidans, 6 ticari alanla, bağımsız ünite sayısını...