30 / 04 / 2024

Parima teslimleri

Parima teslimleri

İstanbul Merter'de, E-5'in hemen üzerinde yer alan ofis projesi Parima, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde yer alıyor. Parima şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor.

Parima'da peşinatsız 36 ay vadeli ofisler!

FeryaPı'nın İstanbul Merter'de inşa ettiği Parima projesinde peşinatsız, ara ödemesiz, 36 ay vade kampanyası başladı.Parima'da 45 metrekare ile 970 metrekare arasında seçenekler yer alıyor.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Merter Parima projesinde metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Merter Parima projesi kapsamında yer alan ofis-ev ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projede yer alan bağımsız ünitelerin teslimleri Haziran 2015'te gerçekleşecek.

Fer Yapı Parima Merter!

Fer Yapı Parima Merter projesi, İstanbul Avrupa yakası Merter bölgesinde hayata geçiriliyor. Fer Yapı imzası taşıyan projede daireler metrekaresi 2 bin 800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1.561 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap projesinde yer alan 1054 konutları bugün teslim edilemeye başlayacak. Projedeki dairelerin teslimleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, bugün başlıyor ve teslimler 24 Ekim' e kadar devam edecek.

Parima Merter projesinde metrekaresi 2.800 dolardan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası içinde Merter'de hayata geçirilen Parima Merter projesinde yer alan dairelerin metrekaresi 2.800 dolardan başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesinde toplam 223 adet konut yer alıyor.

Parima'da fiyat 2.800 dolar!

FerYapı'nın İstanbul Merter'de, E5 karayolunun hemen yanı başında inşa ettiği Parima 'da daire satışları başladı. Projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Parima Merter ne zaman teslim?

Parima Merter ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Parima Merter projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor...

Parima Merter nerede?

Parima Merter nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Fer Yapı Parima Merter toplam 223 birimden meydana geliyor...

Fer Yapı Parima Merter'de metrekaresi 2.800 dolara! Yüzde 1 peşinatla!

Fer Yapı Parima Merter projesinde bağımsız ünitelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projede yüzde 1 peşinat ve 36 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Merter Parima projesi teslim tarihi!

Metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolardan başlayan Merter Parima projesi teslim tarihi Temmuz 2015 olarak belirlendi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Merter'de, Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde yükseliyor...

Parima teslimleri Haberi

Parima teslimleri

Parima, Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, doğusunda tarihi yarımada, Bakırköy ve Çağlayan adliyelerinin de ortasında yükseliyor. 


16 katlı olarak inşa edilen 'Parima şehrin de ticaretin de merkezi' olarak tanımlanıyor. Fer Yapı imzası taşıyan proje teslim tarihi 2015 yılı Eylül ayı olarak planlanıyor.


Merter Parima, 223 bağımsız birimden oluşan projenin zemin katında 2 ticari birim ve mağaza yer alıyor. Metrekare satış fiyatının 2 bin 800 dolardan başladığı projede ara ödemesiz ve peşinatsız 36 ay vade imkanı sunuluyor.


15 bin metrekare alan üzerinde yayılan Parima satış süreci devam ediyor.


Parima Rezidans iletişim:


Telefon: (0212) 482 20 20

Web: wwww.parimamerter.com

Beyza...