04 / 05 / 2024

parise gökdelen ne zaman yapılacak

parise gökdelen ne zaman yapılacak

Kentte 1973'ten sonra inşa edilecek olan ilk gökdelen Triangle'da 4 yıldızlı bir otel, konser salonları, kültürel alanlar ve özel ofisler yer alacak.

Gökyüzünden dünyaya gökdelen sarkıtılacak!

Dünya’dan 50 bin kilometre yükseklikteki bir asteroitten yeryüzüne gökdelen sarkıtılması planlanıyor. Yüzeye temas etmeyecek binadan yerküreye paraşütle atlanacak.

2002 yılında Çapa ve Cerrahpaşa gökdelen hastane olacakmış!

2002 yılında İstanbul Üniversitesi'ne bağlı iki tıp fakültesi olan Çapa ve Cerrahpaşa 100 milyon dolarlık yatırımla gökdelen tipi hastaneye çevrilecekmiş. Projenin devreye girmesiyle iki hastane AB normlarına uygun hale getirilecekmiş.

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi Fulya Tesisleri'nin üzerine gökdelen dikecekmiş!

1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, spor alanı olma özelliğini kaybettiğini savunduğu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait Fulya Tesisleri'nin üzerine 24 katlı, 432 daireli 4 gökdelen dikmeyi planlamış.

Kira beyannamelerinde son gün ne zaman?

1 Ocak - 31 Aralık 2014 tarihleri içerisinde ev veya işyerini kiraya vererek kira gelir vergisi mükellefi olan mal sahipleri için vergi dönemi Mart ayı itibarıyla başlamıştı. Peki, kira beyannamelerinde son gün ne zaman?

Değer artış kazancı vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Değer artış kazancı vergisi, gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren belli bir süre içerisinde elden çıkarılması halinde doğuyor. Peki, değer artış kazancı vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Kira gelir vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Kira geliri elde eden kimselerin beyanname vererek vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, Mart ve Temmuz ayları olmak üzere 2 eşit halinde ödenebilen verginin kira gelir vergisi beyannamesinde son gün ne zaman?

Still İstanbul Diamond'da Kadınlar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond 'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüzde 12 'lik indirim kampanyası başladı.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim!

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş İncek Dünyası'nda Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki!

Sinpaş İncek Dünyası projesinde Kadınlar Günü'ne özel 10 bin TL indirim çeki sağlanıyor. Projede İncek Blue, İncek Life ve İncek Green olmak üzere 3 bölüm şeklinde yükseliyor.

Kadınlar Günü'ne özel konut kampanyaları 2015!

İnşaat firmaları projelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'ne özel kampanyaları başlattı. Kadınlara özel bu kampanyalar sadece 7 ve 8 Mart tarihlerinde geçerli sayılacak.

Rönesans İnşaat Rusya'daki gökdelen inşaatıyla rekor kırdı!

Rönesans İnşaat, Rusya’daki gökdelen inşaatında 49 saat süren çalışmayla 19 bin 624 metreküp kesintisiz beton dökümünü başarı ile tamamladı. Böylece bu alandaki dünya rekoru, Rönesans İnşaat tarafından 3 bin metreküp farkla aşıldı…

Evdema, Kadınlar Günü'ne özel indirim başlattı!

Evdema, kadınların renkli dünyasını yansıtan aksesuarlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 35 indirim fırsatı sunuyor. 2-8 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya etiketli Vitale aksesuarları kapsıyor.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

parise gökdelen ne zaman yapılacak Haberi

parise gökdelen ne zaman yapılacak

Fransa'nın başkenti Paris'te tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın (Üçgen) inşaatına izin çıktı. 

Paris Belediye Medisi'nde yapılan oylamada, şehrin görüntüsünü bozacağı gerekçesiyle karşı çıkılan piramit şeklindeki Triangle gökdeleninin inşaatına onay verildi. Yüksekliği 180 metre olacak cam görünümlü piramit gökdelen, 15'inci Paris'teki Porte de Versailles sergi salonlarının olduğu bölgeye dikilecek. Paris'teki tek gökdelen Montparnasse Kulesi'nden 30 metre daha kısa olacak Triangle'ın inşaatına, şehrin tarihi dokusunu bozacağı gerekçesiyle karşı...