28 / 04 / 2024

Park Bornova 10. yılı

Park Bornova 10. yılı

EGE Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outlet center'i Park Bornova Oullet Center kaliteli, keyifli ve indirimli alışverişin merkezi olmayı sürdürüyor. AVM, 10. yılını da geri bıraktı..

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

İŞ GYO Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri 10 milyon TL'yi aştı!

İŞ GYO'nun Mallmarine AVM ve Marmara Park AVM 2023 kira geliri belli oldu. Söz konusu şirketin AVM'lerden elde ettiği toplam geliri 10 milyon 48 bin 800 TL oldu.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Park Yaşam Bornova nerede?

Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası!

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası ile ödemeler yapılıyor.  İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Bornova'da 10 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Işıklar Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 10 milyon 116 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Park Bornova 10. yılı Haberi

Park Bornova 10. yılı

EGE Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outlet center'i Park Bornova Oullet Center kaliteli, keyifli ve indirimli alışverişin merkezi olmayı sürdürüyor. Park Bornova Outlet Center Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, İzmir ve Egelilerin destek ve ilgisi ile büyüyen Park Bornova Outlet Center'in bugün 60 satış noktasına ulaştığını anlattı. Aysel Öztezel, "Merkezimiz, çok değerli yerli ve yabancı markaları outlet fiyatlarıyla tüketiciye ulaştırmaktadır. Diğer yandan market, sinema, bowling, go-kart, çocuk oyun merkezi, restoran ve cafe işletmeleriyle de ziyaretçilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor" dedi. 


İzmir 9...