28 / 04 / 2024

Park Orman ne zaman başlayacak

Park Orman ne zaman başlayacak

Doğuş Grubu'yla ortaklığa giden Bilgili Holding'in patronu Serdar Bilgili, Hürriyet'in haberine göre 'Bürokratik işlemlerin sonuna gelindi. 2015 Ocak ayında Park Orman, Şubatta ise Galataport için düğmeye basacağız" dedi.

Park Orman'da bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yer alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayını bekleyen 80 milyon Euro’luk Park Orman projesinin ayrıntıları belli oldu. Şahenk ve Bilgili’nin hazırlattığı projeye göre, Fatih Ormanı’na 15 bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yapılacak.

Park Orman ve Galataport projeleri 2,5 yıl sürecek!

Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, Ocak'ta Park Orman, Şubat'ta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olm

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Maçka Parkı'na ne yapılıyor?

Maçka Parkı’nda ne yapılıyor? Projenin parka etkisi ne? Vatandaşlar ne istiyor, Şehir Plancıları ne diyor? Proje sahibi İBB ağaçların kesileceği iddiasını nasıl değerlendiriyor? İBB’nin “Kesme değil nakil” dediği ağaçlar için TMMOB Orman Mühendisleri Odası nasıl bir açıklama yapıyor? İşte yanıtları.

Antalya Kepez Park Orman Projesi’nin ihalesi ne zaman?

Kepez Belediyesi, Kepez Park Orman Projesi’nin ihalesi, bir yerel televizyon kanalı, belediye internet sayfası ve sosyal medyadan canlı yayınlanacak.

Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu!

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Nurol Park Güneşli Evleri 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje "Nurol Park Güneşli'de fırsat doğdu" sloganıyla tanıtılıyor.

Nurol Park Güneşli ödemeleri!

Teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan Nurol Park Konutları 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 6 bloktan oluşuyor. İşte Nurol Park Güneşli ödemeleri...

Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet dükkan meydana gelen projede fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...

Yenimahalle Park Avenue ne zaman teslim?

Park Avenue Ankara projesinde daireler 340 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yenimahalle Park Avenue ne zaman teslim?

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 202 bin TL'den başlangıç gösteren Resim İstanbul Orman Konutları'nda banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor. Peki Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

YDA Park Avenue ne zaman teslim?

Daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteren Park Avenue Evleri Kızılay'a 7-8 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki YDA Park Avenue ne zaman teslim edilecek?

Sarphan Finans Park ofisleri ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finans Park projesinde ofislerin teslim tarihi nedir? İstanbul Finans Merkezi Sarphan Finans Park ofisleri ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finanspark ticari üniteleri ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli Konutları iletişim!

Nurol Park Güneşli Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşecek olan projede 44 adet rezidans daire, 84 adet loft daire de bulunuyor.

Nurol Park Güneşli adres bilgileri!

Nurol Park Güneşli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Nurol Park projesi 544 adet rezidans daire, 880 adet towers daire, 84 adet loft daire ve 50 adet ofisten oluşuyor...

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri!

Satış süreci devam eden Nurol Park Bağcılar Konutları Nurol GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projede 880 tower daire bulunuyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Park Orman ne zaman başlayacak Haberi

Park Orman ne zaman başlayacak

Yıllardır tartışılan Park Orman ve Galataport projeleri 2015'te başlayacak. Bu projelerde Doğuş Grubu'yla ortaklığa giden Bilgili Holding'in patronu Serdar Bilgili, Hürriyet'in haberine göre 'Bürokratik işlemlerin sonuna gelindi. 2015 Ocak ayında Park Orman, Şubatta ise Galataport için düğmeye basacağız" dedi. 

'Bu projelerde rezidanslar, dev yapılar olmayacak" diyen Bilgili, 'Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde 'biz hata yaptık' diyecekler" şeklinde açıklama yaptı. 

Galataport ile turist sayısını 2 milyona çıkarabiliriz Galataport projesinin kurvaziyer turizmi için çok önemli olduğunun altını çizen Serdar Bilgili, 'Burası İstanbul'a gelen kurvaziyer gemilerinin tek giriş noktası. Bugün Barcelona'ya yılda 2.5 milyon turist deniz yoluyla geliyor, istanbul'da bu rakam ise 650 bin civarında. Buranın harabe görüntüsü turizm açısından da iyi bir şey değil. Biz bu turist sayısını 2 milyona çıkarabiliriz. Benim...