16 / 05 / 2024

Park Orman ruhsat

Park Orman ruhsat

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri Sarıyer. Boğaz’ın incisi, yeşil dokunun en yoğun bulunduğu, dolayısıyla da yeşil alan tartışmasının en çok yaşandığı bölge..

Park Orman'da bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yer alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayını bekleyen 80 milyon Euro’luk Park Orman projesinin ayrıntıları belli oldu. Şahenk ve Bilgili’nin hazırlattığı projeye göre, Fatih Ormanı’na 15 bin kişilik arena, villalar ve restoranlar yapılacak.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Bu gökdelenin ortasında orman var!

Vietnam'daki Ho Chi Minh şehrinde inşa edilen 333 metre yükseklikteki dev gökdelenin ortasına park orman kurulacak.

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Park Orman ruhsat Haberi

Park Orman ruhsat

İstanbul’un en güzel yerlerinden biri Sarıyer... Boğaz’ın incisi... Yeşil dokunun en yoğun bulunduğu, dolayısıyla da yeşil alan tartışmasının en çok yaşandığı bölge... Özellikle son dönemlerde, çeşitli imar projeleriyle gündemden hiç düşmüyor Sarıyer... Peki Park Orman’da, Zekeriyaköy’de neler oluyor? Sarıyer’i neler bekliyor? Ben sordum, Başkan Şükrü Genç yanıtladı... Sadece bu tartışmalı mevzuları değil, Sarıyerlilerden gelen şikâyetleri de sordum başkana. ‘Ne olacak bu trafiğin, altyapısı olmayan köylerin ve tabii ki gecekondu semtlerinin hali?’ dedim. Meğer onun da şikâyetleri çokmuş. Buyurun...


İkinci döneminiz. Fakat siz büyük projelerle değil, genellikle tartışmalı imar durumlarıyla gündeme geliyorsunuz. Neden? Bu dönemde Sarıyer’i değiştirecek bir projeniz var mı? 

Çok önemli bir binamız yapıldı, hizmete açtık. Bu, Sarıyer’in ilki. Bir kültür merkezi ve evlendirme merkezi. Çok nitelikli bir bina çıktı....