14 / 05 / 2024

Parsel sorgu sistemi 2022

Parsel sorgu sistemi 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada parsel sorgu sistemiyle günlük 2 milyonun üzerinde sorgulama yapıldığını belirtti.

Tapuda elektronik imza adımı: Gayrimenkul alım satımında peş peşe değişiklikler geliyor! 

Web-Tapu ve Parsel Sorgu uygulamalarıyla dijital dönüşümde önemli bir atılım yapan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 3 boyutlu sistem kapsamında pilot çalışmalar 7 ilden 15 ile yükseltilecek. Sistemle, binalar ve bağımsız bölümleri 3 boyutlu olarak tapudaki resmi kayıtlarda görülebilecek. 

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

Parsel sorgu sistemiyle günlük 2 milyonun üzerinde sorgulama yapılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada parsel sorgu sistemiyle günlük 2 milyonun üzerinde sorgulama yapıldığını belirtti.

TAKBİS sorgu!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü (TKGM) Parsel Sorgulama Uygulaması vasıtasıyla ada veya parsel numarasıyla ilgili bilgiyi öğrenebilirsiniz. Peki TAKBİS sorgu işlemi nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2020?

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi yani kısaca TAKBİS, Türkiye genelinde taşınmaz mülkiyet bilgilerini elektronik ortamda sunan sistem. Peki, internet üzerinden tapu parsel sorgulama nasıl yapılır? İşte tapu parsel sorgulama 2020...

Ada pafta parsel no sorgulama işlemleri!

Ada pafta parsel bilgileri ile sorgulama yapılabiliyor. Bunun için Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) programına giriş yapılması gerekiyor. Peki, ada pafta parsel no sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

MEGSİS parsel sorgulama!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün uygulaması olan Mekânsal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) ile adres bulma sayfasına giriş yapılarak tapu sorgulama yapılabiliyor. İşte, MEGSİS parsel sorgulama işlemi..

Mekansal gayrimenkul sistemi (MEGSİS) nedir?

Vatandaşların kullanımına açılan, parsel hakkında bilgiye sahip olma uygulaması ile "parsel sorgulama" linki ile istenilen parsel hakkında bilgiye sahip olunabiliyor.Mekansal gayrimenkul sistemi (MEGSİS) nedir?

Mekansal gayrimenkul sistemi nasıl kullanılır?

Vatandaşın kullanımına açılan Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) uygulaması ile "parsel sorgulama" linki ile istenilen parsel hakkında bilgiye sahip olunabiliyor. Peki, mekansal gayrimenkul sistemi nasıl kullanılır?

Akıllı Kilit Sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Hemenkiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe "Akıllı Kilit Sistemi" ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıttı.

Akıllı kilit sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Günlük, haftalık ya da aylık ev kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com tarafından geliştirilen ve sektörün işlem kaydı, güvenlik ve kiracı memnuniyeti sorunlarına çözüm bulan “Akıllı Kilit Sistemi” EMITT’te tanıtıldı...

Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır?

Günlük kiralık evlerde Akıllı Kilit Sistemi nedir? Günlük kiralık evler için Akıllı Kilit Sistemi nasıl çalışır? Akıllı Kilit Sistemi günlük kiralık evlerde nasıl kullanılır? Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır? İşte cevaplar...

Akıllı Kilit Sistemi nedir?

Günlük kiralık evler için Alternatif Konaklama Derneği tarafından geliştirilen sistemdir. Akıllı kilit sistemi ile günlük kiralık daireler vergi ve güvenlik açısından kayıt altına alınıyor. Sistem şimdilik 100 dairede uygulanıyor.

Parsel sorgu sistemi 2022 Haberi

Parsel sorgu sistemi 2022

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "2053 Net Sıfır Emisyon ve Yeşil Kalkınma Vizyonu" kapsamında, "Yeşil Kalkınma Yolunda Türkiye" temasıyla gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yaptı.

- Yerel yönetimlere 80 milyar liralık destek sağlandı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son 20 senede, İller Bankasıyla yerel yönetimlere öz kaynaklardan toplam 80 milyar TL destek verdiklerini kaydederek, "Sadece 2021 yılında, 3,5 milyar yatırım değeriyle tam 871 projemizi tamamladık. Belediyelerimize 2 bin 35 proje için toplam 8,5 milyar lira finansal destek sağladık. 32 projede tam 880 binanın sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirmelerini tamamladık." dedi.

Yaptığı açıklamada Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüyle tapu faaliyetlerinin tamamını dijitalleştirdiklerini dile getiren Bakan Murat...