04 / 05 / 2024

Partners Gayrimenkul

Partners Gayrimenkul

Partners Gayrimenkul Anonim Şirketi, Emin Burak Göçmen, Akın Uzunoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Şahin tarafından kuruldu.

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Metin Bozkurt ve Mehmet Uzer ortaklığında kuruldu.

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Kalan tarafından kuruldu.

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Partners Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Demirci ve Halim Güzel ortaklığında kuruldu.

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mebtur Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aydıner Ateş, Bosfora Partners Gayrimenkul Yat. Yön. Ltd. Şti. ve Merent Otomotiv Gayrimenkul Kir. ve Yat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

MYC Partners, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Gayrimenkul ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İdris Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Ana Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Partners Gayrimenkul Haberi

Partners Gayrimenkul

Partners Gayrimenkul Anonim Şirketi, Emin Burak Göçmen, Akın Uzunoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Partners Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Her türlü gayrimenkul satın almak, satmak ve komisyonculuk yapmak. Her türlü arsa, arazi, daire, ev dükkan, işyeri, mağaza emlak alımı satımı ve kiralanmasına aracılık etmek üzere her türlü hizmeti vermek. Gayrimenkul konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her türlü gayrimenkullerin tüzel kişi veya hakiki kişi namına alımı, satımı ve pazarlanmasını yapmak. Hizmet bedeli (komisyon) mukabilinde yurt içinde ve dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak. Gayrimenkullerle ilgili olarak mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri, ipotek, haciz ve takyidatların araştırılması ve incelenmesi konularında danışmanlık hizmeti vermek....