07 / 05 / 2024

Paşafırını nerede

Paşafırını nerede

Börek, kurabiye ve pasta gibi unlu mamulleriyle ‘katkısız’ lezzetin adresi Paşafırını, Maslak Orjin İş Merkezi ve Bulvar 216 AVM’de açtığı iki yeni şubesiyle mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla her mutfağa yakışan Arzum AR 2003 Midi Fırın, tüm yemek, hamur işi, aperatif ve tatlıları eşit bir şekilde tam kıvamında pişirir. Peki, Arzum AR 2003 Midi Fırın, en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar...

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Vestel AF-8785 G 78 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL, teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda aynı ısıda pişirilmesini sağlıyor. Peki Buharlı pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? 

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Paşafırını nerede Haberi

Paşafırını nerede

Börek, kurabiye ve pasta gibi unlu mamulleriyle ‘katkısız’ lezzetin adresi Paşafırını, Maslak Orjin İş Merkezi ve Bulvar 216 AVM’de açtığı iki yeni şubesiyle mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Katkısız ve günlük ürünleriyle 2009 yılından bu yana hizmet veren Paşafırını, İstanbul’da 10 olan şube sayısını 12’ye çıkardı. 2015 yılı Ocak ayı içerisinde Maslak’taki Orjin İş Merkezi ve Batı Ataşehir’deki Bulvar 216 AVM’de açtığı şubeleriyle Paşafırını, birbirinden lezzetli ürünlerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.

11. şubesini Maslak Orjin İş Merkezi’nde açan Paşafırını, şubede tüm ürünlerinin yanı sıra viyana menşeili yüzde 100 Arabica çekirdeklerden çekilen kahve menüsü ve şirketlerin kurumsal ihtiyaçlarına özel ürünleriyle de hizmet veriyor. Paşafırını, Bulvar 216 AVM’de açtığı Anadolu yakasındaki ikinci şubesiyle AVM ziyaretçilerinin yanı sıra hem konutlara hem de iş yerlerine hizmet...