19 / 05 / 2024

Paşalı Süpermarket mağazaları

Paşalı Süpermarket mağazaları

1981'den marketçilik yapan ve Beykoz'da faaliyet gösteren Paşalı Süpermarket şubelerine bir yenisini daha ekledi. Paşalı Süpermarket Kavacık'ta şube açtı. Market sahibi Mansur Paşalı konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Beymen cadde mağazalarını hizmete açıyor!

COVID-19 mücadelesi kapsamında mağazalarını geçici süreyle kapatan Beymen, Türkiye'de caddelerde bulunan 4 Beymen, bir Beymen Club ve altı NetWork mağazalarını hizmete açıyor.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

Paşalı Süpermarket mağazaları Haberi

Paşalı Süpermarket mağazaları

1981'den marketçilik yapan ve Beykoz'da faaliyet gösteren Paşalı Süpermarket şubelerine bir yenisini daha ekledi. Paşalı Süpermarket Kavacık'ta şube açtı.


Beykoz'da toplam 8 şubesi bulunan Paşalı Süpermarket'in sahibi Zeki Paşalı ve Mansur Paşalı. 


Market sahibi Mansur Paşalı: '1981'den marketçilik hayatımıza hızımızı kesmeden devam etmekteyiz.Halkımıza devamlı günlük taze ürünler sunmaktayız,tecrübeli uzman kadromuzla hizmet vermekteyiz'dedi.


Paşalı 'Hedefimiz boğaz bölgesinde tüm semtlerde şube açmak 34 yıllık tecrübemizi iyi kaliteli bir şekilde ileri taşımak ve daha geliştirerek hizmet sunmak çevremizdeki insanlara istihdam sağlamak,hem beykoz ekonomisine hem ülke ekonomisne katkıda bulunmak hedefimizdir. Sizleride marketlerimizde ağırlamaktan onur duyarız'...