07 / 05 / 2024

Paşalimanı Koyuna konut mu yapılıyor

Paşalimanı Koyuna konut mu yapılıyor

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

İstanbul'da kiraların en çok arttığı ve düştüğü ilçeler hangisi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın "İstanbul'da ev bulamadık" açıklaması yeni tartışmaları alevlerken İBB'ye bağlı İPA'nın konut kira fiyatlarına ilişkin raporu dikkat çeken bir gerçeği ortaya koydu.

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor!

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor. İPA tarafından yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 35,5’i “Gündemimizde konut ve kira fiyatlarındaki artış var” dedi.

O ilde sıfır konut fiyatları yüzde 29.5 arttı!

İBB İPA İstanbul İstatistik Ofisi'nin yayınladığı verilere göre, İstanbul’da, Kasım 2020'de, konut satışları, yıllık yüzde 15,1 azaldı. Konut fiyatlarındaki artış ise sıfır konutlarda yüzde 29,5, ikinci el konutlarda yüzde 27,3 olarak gerçekleşti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Boğaz'da tehlikeye davetiye! 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün TBMM KİT Komisyonu’na sunulan 2018'e ait Sayıştay denetim raporunda, Paşalimanı Su İskelesi ve Kuruçeşme eski atık alım tesisine yanaşma yeri yapılmasını önerisini sunuldu...

Paşalimanı Koyuna konut mu yapılıyor Haberi

Paşalimanı Koyuna konut mu yapılıyor

İzmir’in Çeşme ilçesi son yıllarda hızla betonlaşıyor. Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor.  Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı. Paşalimanı Koyu’nu betonlaştıracak projeyi SÖZCÜ haber yaptı. 


BAKANLIKTAN OTEL BELGESİ ALDI


Bakanlıktan otel belgesi alan şirket otel yerine lüks rezidans yapmak için kolları sıvadı. Çeşme’de, otel ve benzeri turistik tesislere 5 katlı yapılaşma izni verilirken, konutlarda yapılaşmanın 2 kattan fazla olması ise yasaya aykırı. Sancak’lara ait şirketin bu nedenle otel izni alarak rezidans yaptığı iddia edildi. Şirket Çeşme’deki doğal güzelliği yok edecek olan projenin resim ve maketlerini sergiledi.


LÜKS REZİDANSIN 2 KATI OTOPARK


Bakanlıktan otel izni alan şirketin gerçekte iki katı bodrum olmak üzere 8...