15 / 05 / 2024

pasaport projesi

pasaport projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Körfez kıyılarının görsel ve mekansal kalitesini arttıracak düzenlemelere ilk olarak Pasaport sahillerinden başlıyor, Pasaport projesi için 28 Ağustos’ta yapım ihalesi var...

Pasaport'taki projeye havuz inşa ediliyor!

Pasaport'taki marina küçültülüp, Konak Pier'e yaklaştırıldı. Yeni projeyle, deniz içinde havuz yapılacak

İzmir Pasaport’taki kaldırımlarda çatlaklar oluştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kıyı şeridi projesi kapsamında yenilediği Pasaport’taki kaldırımlarda derin çatlaklar oluştu. Deniz tarafındaki dolgu alanında da kayma var.

Alsancak Dalgakıran Projesi revize edildi!

Alsancak’taki Dalgakıran Projesi’ni revize ettiklerini dile getiren İTO Başkanı Ekrem Demirtaş “Pasaport İskelesi, kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformunu kaldırıldık” dedi.

İzmir'de yeni oteller bölgesi Pasaport!

İzmir'de yatırımlar, 'oteller bölgesi' Basmane'den Pasaport'a kaydı. Cumhuriyet Bulvarı üzerinde 500 metrede dört otel inşaatı başladı. İzmit Ticaret Odası da iki otel projesi üzerinde çalışıyor.

İzmir Pasaport-Göztepe İskele arasındaki sahil şeridi düzenlendi!

40 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasını hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” çerçevesinde Pasaport, Konak Pier-Karataş ve Üçkuyular-Göztepe İskele arasındaki sahil şeridini düzenledi

Üçkuyular-Göztepe kıyı tasarım projesi sınıfta kaldı!

'İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nin Üçkuyular ile Göztepe arasındaki kısmı da, Pasaport ve Konak etapları gibi sınıfta kaldı. Göztepe Vapur İskelesi önüne konulan parkelerin çoğu daha bir yıl dolmadan kırıldı.

Alsancak Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

Pasaport Yat Limanı için yeni proje hazırlandı!

İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından geçen yıl reddedilen Pasaport Yat Limanı Projesi için yeni proje hazırlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı son şeklini verdiği projeyi ilgili kurumlara önümüzdeki günlerde gönderecek.

İzmir Kıyı Tasarım Projesi ile Pasaport baştan aşağı yenilenecek!

İzmir Kıyı Tasarım Projesi ile Pasaport baştan aşağı yenilenecek. Konak Pier'den Karataş'a uzanan 1 km. uzunluğundaki yaklaşık 72 bin m2'lik alan, tasarımla yenilenecek. Bu kesiti yayalar, bisikletliler ve engelliler rahatlıkla kullanacak.

Kıyı Tasarım Projesi Pasaport 'tan başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kıyı Tasarım Projesi’ndeki ilk imalata Pasaport’tan başladı. 3 ay sürecek çalışmalar, Cumhuriyet Meydanı ile Konak Pier arasındaki bölümü yepyeni bir görünüme kavuşturacak

İzmir Pasaport 'taki çalışmalar 3 ay sürecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kıyı Tasarım Projesi’ndeki ilk imalata Pasaport’tan başladı. 3 ay sürecek çalışmalar, Cumhuriyet Meydanı ile Konak Pier arasındaki bölümü yepyeni bir görünüme kavuşturacak.

İzmir Pasaport Projesi ihalesi 28 Ağustos 'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Körfez kıyılarının görsel ve mekansal kalitesini arttıracak düzenlemelere ilk olarak Pasaport sahillerinden başlıyor, Pasaport projesi için 28 Ağustos’ta yapım ihalesi var...

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

pasaport projesi Haberi

pasaport projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir’e gönül vermiş 100’e yakın mimar ve tasarımcıyı bir araya getirerek çalışmalarını sürdürdüğü İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi’nde, uzun süredir  devam eden hazırlık çalışmalarının ardından ilk hamle Pasaport sahilleri için geldi. İzmirlilerin denizle bağının güçlendirilmesi için Mavişehir’den İnciraltı’na dek uzanan 40 kilometrelik kıyı şeridinin ve Körfez’in yeniden tasarlanmasını hedefleyen çalışma kapsamında, kesintisiz yaya ve bisiklet yolları oluşturmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, kısım kısım uygulayacağı kıyı tasarım projeleriyle bu hedefine ulaşacak. İlk uygulama olan Pasaport bölgesinde; Cumhuriyet Meydanı’ndan Konak Pier’e uzanan kıyı şeridinin düzenlenmesi için 28 Ağustos 2013’te  yapım ihalesi gerçekleştirilecek ve çalışmalar, ihalenin sonuçlanıp yer tesliminin yapılmasının ardından 90 günde tamamlanacak.


Masa ve sandalyeler kara tarafına

İhale kapsamında kentin sembol mekanları arasında yer alan Pasaport sahili, herkesin kolaylıkla gezip dolaşabileceği...