05 / 05 / 2024

Pasha Isı Yapı İnşaat iletişim

Pasha Isı Yapı İnşaat iletişim

Pasha Isı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Murat Solak ve Çağdaş Altınkök ortaklığında kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Işık Çalışkan tarafından kuruldu.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Pasha Isı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Isı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Murat Solak ve Çağdaş Altınkök ortaklığında kuruldu.

Türkoğlu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkoğlu Isıtma Ve Soğutma Sistemleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Türkoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Fuarı açıldı!

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuar 22 Mayıs gününe kadar açık olacak. Fuarda ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ ve ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu 2 ayrı sempozyum da düzenlenecek.

Nota Isı ve Yapı Sistemleri'nden estetik radyatörler!

TÜRKİYE'NİN tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde kullanılan geleneksel radyatörlere estetik, kullanışlı ve dilim dilim satılabilen alternatifler getiriyor.

Nota Isı ve Yapı Sistemleri radyatör anlayışını değiştiriyor!

Türkiye’nin tek döküm alüminyum radyatör tedarikçisi olan Nota Isı ve Yapı Sistemleri, ev ve işyerlerinde uzun zamandır kullanılan geleneksel radyatör anlayışını değiştiriyor.

Tatar Yapı tüm projelerini 2017'ye kadar tamamlayacak!

Tatar Yapının İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği is merkez - home office - Loft konseptli projelerinin ilk halkası Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50, düzenlenen basın toplantısında lanse edildi.

Kaçak yapılaşmayı İHA'lar tespit edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaçak yapılaşmaları, insansız hava araçlarıyla tespit edecek. "Ortofoto ve Coğrafi Veri Üretim Isı Projesi" kapsamında kentsel alanlarla mevcut durum tespiti çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Mantolama nerelere yapılır?

2000 yılında alınan kararla Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği'ne göre binalarda mantolama yani ısı yalıtım yapılması zorunlu hale geliyor.Peki mantolama nerelere yapılır?İşte mantolama yapılması gereken yerler..

Isı pay ölçer taktırmayan yöneticiye ne yapılır?

Isı pay ölçer; radyatöre monte edilerek dairenin bireysel bazdaki toplam ısı harcamalarının tespit edilmesini sağlayan ısı sayacı olarak ifade ediliyor. Peki, ısı pay ölçer taktırmayan yöneticiye ne yapılır?

Pasha Isı Yapı İnşaat iletişim Haberi

Pasha Isı Yapı İnşaat iletişim

Pasha Isı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Murat Solak ve Çağdaş Altınkök ortaklığında kuruldu.


Pasha Isı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Pasha Isı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres:  Selimpaşa Mah.Halaskargazi Cad.B Apt.No.50 A Silivri