02 / 05 / 2024

pasifik okyanusu güneyindeki adalar

pasifik okyanusu güneyindeki adalar

Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Solomon Adaları'nda 7.5 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği bildirildi. 7.5'lik ikinci depremin, Makira Adası’ndaki Kira Kira kasabasının 114 kilometre güneyinde olduğu belirtildi...

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Murat Özgümüş hangi alanlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi görevi icra ediyor?

Murat Özgümüş ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi eğitim kurumlarında okudu? Hangi görevlerde bulundu? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Murat Özgümüş ile ilgili merak edilen her şey...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 335 ada, 1 parselin, Güneyindeki ve Kartaltepe Mahallesi, 21527 parselin kuzeyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level Göktürk projesi satışa çıktı. Peki Next Level Göktürk projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Başakşehir Onurkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Başakşehir Mahallesi, 1411 ada, 1 parsel ve 5 parselin Güneyindeki Tescil Dışı Alana ilişkin (İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi Onurkent) 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşarak rekor kırdı. Hızla yükselen gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesine kadar yükseldikten sonra tekrar düştü. Okyanusu geçen gümüş şu günlerde derede boğuluyor. Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Maltepe Mahallesi, 2903 ada, 52 parselin güneyindeki bir kısım kadastral boşluk alanı ile 2903 ada, 53 ve 54 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pasifik Ahşap Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik Ahşap Sanayi Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yayla tarafından kuruldu.

Gıda krizine bir darbe daha! La Nina yakıp yıkacak

Dünyadaki tarım üreticilerin hiç sevmediği Pasifik Okyanusu üzerinde oluşan hava sistemi La Nina, Birleşmiş Milletler bünyesindeki Dünya Meteoroloji Örgütü'ne göre bu yüzyılda ilk kez üç yıl üst üste görülecek. 

pasifik okyanusu güneyindeki adalar Haberi

pasifik okyanusu güneyindeki adalar


Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Solomon Adaları'nda 7.5 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği bildirildi.


7.6 büyüklüğündeki ilk depremin ardından yaşanan 7.5'lik ikinci depremin, Makira Adası’ndaki Kira Kira kasabasının 114 kilometre güneyinde olduğu belirtildi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden yapılan açıklamada, depremin yerin 35 kilometre derinliğinde olduğunu açıkladı.


Tsunami Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, depremlerin tsunami etkisi yaratıp yaratmayacağının net olmadığı ancak Solomon Adaları, Vanuatu ve Papua Yeni Gine’nin hazırlıklı olmaları için tsunami uyarısı yapıldığı kaydedildi.


Depremde herhangi bir can ve mal kaybı olup olmadığı yönünde henüz açıklama...