29 / 04 / 2024

Pataradan devremülk satışı

Pataradan devremülk satışı

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara, ara verdiği devremülk satışına tekrar başladı ve 30 villayı satışa açtı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 liradan, villaların metkrekaresi ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Devremülk cayma bedeli nedir?

Yıl içerisinde farklı kişilerin kiralayabildiği ya da yılın belirli bir dönemi için satın alınabilen gayrimenkul tipine devremülk denir. Peki, devremülk cayma bedeli nedir? Devremülk cayma hakkı nedir?

Kızılbük GYO'dan 127.4 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO, Mart 2022'de Kızılbük Wellness Resort projesindeki 738 adet devre mülk satışı gerçekleştirdi. Bu satışların toplam bedeli 127 milyon 374 bi 481 TL olarak gerçekleşti. 

Kanun teklifi Meclis'te: Devre mülk satışı resmen yasaklanıyor!

TBMM Genel Kurulunda, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ndeki ilk dokuz maddeyi kapsayan 1'inci bölümü onaylandı. Peki neler değişecek? Ön ödemeli konut ve devremülk satışında hangi değişiklikler yapılacak işte ayrıntılar...

Kızılbük GYO'dan 72.1 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projemizde bulunan devremülk ünitelerimizin ön satış işlemleri kapsamında 1 Kasım - 30 Kasım 2021 tarihleri arasında müşterilerle 72 milyon 155 bin 945 TL'lik 670 adet devre satış sözleşmesi imzalandı.

Kızılbük GYO'dan 825.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devremülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Eylül - 30 Eylül 2021 tarihlerinde 645 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 69 milyon 697 bin 23 TL olarak gerçekleşti.

Kızılbük GYO'dan 790.7 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO'nun portföyünde yer alan Marmaris Kızılbük Wellness Resort projesinde bugüne kadar 8 bin 473 adet devremülk satışı (ön satış) gerçekleştirildi.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi ön satışta!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Devremülk satışına dikkat!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Murat Demirören, devremülk ve devre tatillerle ilgili TBMM'de önemli uyarılarda bulundu.

Konut ve devremülk mağdurları dikkat!

Devremülk ve maketten konut piyasasında ciddi mağduriyetlerin olduğunu söyleyen Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu 8 yıl önce girdiği konutu satın alamayan vatandaşların olduğunu söyledi. Ayrıca, mahkeme sürecinin uzun olduğunu belirtti. 

Devremülk alırken bunlara dikkat!

Tatilcilerin sezonu açmasıyla, devremülk satın alımları arttı. Ancak, devremülk ve devre tatil alanlar dolandırıcıların radarına girdi. Mağduriyet yaşamamak için haklarınızı bilin.

Devremülk üzerindeki haciz alıcıları nasıl etkiler? 

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''hacizli devremülk satışı''konulu sorusunu yanıtladı. 

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Piramit satış konusunda yeni düzenleme yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı piramit satışın tanımını netleştirecek.  Bakan Tüfenkci, Fadıl Akgündüz'ün günlük devremülk sattığını söyledi...

Pataradan devremülk satışı Haberi

Pataradan devremülk satışı


Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara, ara verdiği devremülk satışına tekrar başladı ve 30 villayı satışa açtı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 liradan, villaların metkrekaresi ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.  Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo, sektörü olumsuz yönde etkileyen şirketler yüzünden ara verdikleri devremülk satışına tekrar başladıklarını söyledi. Kalkan'm güzel koyunda 1993'te Club Patara Evleri Projesi'nin kapılarını açtığmı vurgulayan Turhan Kâşo şunları söyledi: "Patara, rutubetsiz havayı, denizi, güzelliğini bilen, böyle bir yaşamı arzulayan, ergonomiyi seçen ve bilenlerin tercih ettiği bir proje ve yaşam alanı. Her şey dahil dayatma sistemi ve karmaşasından uzak, sınırsız yeme içme alternatifi, kaliteli, ömür boyu tatil imkanı sunan Club Patara, ödüllü mimarisi, doğası, iklimi, Toros Dağları'ndan gelen kaynak...