05 / 05 / 2024

Paterson Köşkü bakanlığa mı devredilecek

Paterson Köşkü bakanlığa mı devredilecek

Paterson Köşkü’ndeki restorasyon çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, binaya sonradan yapılan tüm eklentileri de yapıya zarar vermeden ve herhangi bir vibrasyon oluşturmadan beton çürütme yöntemiyle kaldırıyor.

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknikeri! Toplam 36 bin sağlık personeli alınacak! 

Sağlık Bakanlığı tarafından binlerce sağlık personeli alınacağı açıklanmıştı. Sağlık personeli alımına dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alınacak.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı KPSS puanıyla personel alımı yapacak...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılana açıklama kapsamında son haberlere göre;  Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile personel alımına başlayacağını açıkladı. En az 38 bin TL maaş verilecek olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

Sağlık Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 30 Ekim’de başlayan başvurular 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Sağlık Bakanlığı kura ne zaman açıklanacak? Kura işçi alımı ne zaman açıklanıyor?

Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu için alımı için kura tarihleri merak konusu oldu. Sağlık bakanlığı 10.900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihleri arasında alındı. Başvuruların bitmesiyle birlikte adaylar kura tarihi adını araştırmalara başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Paterson Köşkü bakanlığa mı devredilecek Haberi

Paterson Köşkü bakanlığa mı devredilecek

 

Kentin önemli sivil mimari örneklerinden biri olan Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Bornova'da 1859 yılında inşa edilen köşk, döneminin özgün mimari örneklerinden. İzmir’in 19. yüzyıl yaşam kesitini sergileyen, özgünlüğünü kısmen koruyan, 38 odalı köşk, yapıldığı dönemde, yüksek duvarlarla çevrili, içinde seraların, ahır ve ağılın bulunduğu zengin floraya sahip 133 dönüm büyüklüğünde bir bahçe içerisinde yer alıyordu. Ancak zamanla, binanın özgünlüğünü bozacak şekilde yapılan eklentiler, Paterson Köşkü'nü orjinal yapısından hayli uzaklaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi, İzmir 1 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'ndaki proje onayı ve Kültür ve  Turizm Bakanlığı ile yapılan anlaşmanın ardından başladığı restorasyon çalışmaları çerçevesinde, Paterson Köşkü'nün neredeyse “yarıdan fazlasını” kaplayan, sonradan yapılmış betonarme eklentileri, yapıya zarar vermeden ve herhangi bir vibrasyon oluşturmadan beton çürütme...