28 / 04 / 2024

patron mutlu son istiyor taurus avm gala

patron mutlu son istiyor taurus avm gala

BKM Yapım imzalı “ Patron Mutlu Son İstiyor ” filminin başrol oyuncuları, 4 Ocak Cumartesi günü Ankara Cinemarine Taurus AVM sinemalarında seyircisiyle filmi izleyecek...

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

İFM’de nihayet mutlu son! İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı 17 Nisan’da hizmete açılıyor!

Uzun bir süredir ekonomi ve iş dünyası tarafından heyecanla beklenen İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinde nihayet son aşamaya gelindi. İFM projesinin bankalar etabı 17 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Emeklilerin aklını başından alan son dakika haberi! Peş peşe açıkladı! Duyan emekli rahat bir oh çekti!

4 bankadan flaş emekli promosyonu duyurusu yapıldı. Emeklileri müşterisi haline getirmek isteyen bankalar birer birer bankaların teklifini alıyor. Son duyurulan 4 kampanya ile emekliler daha da mutlu olacak! İşte detaylar...

EYT’de mutlu son mu? EYT için beklenen tarih açıklandı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, milyonların büyük bir heyecanla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili merak edilenleri cevaplandırdı. İşte çok sayıda EYT’liyi heyecanlandıran o açıklama…

EYT'de mutlu son! Bakan resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ Konfederasyonu’nu ziyaretinde konuştu.

Enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 

Çoğu kişi artan enflasyondan şikayetçi olsa da bu şekilde daha fazla para kazananlar da bulunuyor. Bazı sektörler son dönemlerde karını büyük oranlarda yükseltti. Peki karını yükselten sektörler hangileri? Enflasyon hangi şirketlerin işine yarıyor? İşte enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

11 yıllık mücadelede mutlu son! Tarihi kilise yıkıldı!

Sırplar tarafından yapılan Srebrenitsa katliamı nedeniyle ailesini yitiren Fata Orloviç, evinin bahçesindeki kaçak kiliseye karşı açtığı davayı kazandı. Tartışmalı kilisenin yıkılacağı ortaya çıktı.

İmar barışında mutlu son!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşı memnun etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından imar barışından 7 milyon 238 bin bağımsız birimin faydalandığını, toplanan paranın da 25 milyar 592 milyon liraya ulaştığını duyurdu.

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Değerli Konut Vergisi’nde mutlu son mu?

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Değerli Konut Vergisi'ni mülkiyet hakkına müdahale kapsamında değerlendiriyor.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

patron mutlu son istiyor taurus avm gala Haberi

patron mutlu son istiyor taurus avm gala


2014’ün ilk günü sinemaseverlerle buluşan film, patronun siparişi üzerine mutlu sonlu bir hikaye yazmak için Kapadokya'ya giden bir senaristin hikayesini anlatıyor. Senaristliğini Yılmaz Erdoğan, yönetmenliğini de Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği BKM Yapım imzalı filmin başrollerini ise Tolga Çevik ve Ezgi Mola paylaşıyor. 


Yeni yılın ilk sürprizi olarak -son teknolojik yeniliklerle sinemanın doyumsuz keyfini farklı bir atmosferde izleyicisine sunan- Ankara Cinemarine Taurus AVM sinemaları, “Patron Mutlu Son İstiyor” filminin başrol oyuncuları Tolga Çevik ve Ezgi Mola ile seyircisini bir araya getiriyor. 


Yüzüncü yılında Türk Sineması’nın gösterime giren ilk filmi olarak dikkat çeken “Patron Mutlu Son İstiyor”un başrol oyuncuları Tolga Çevik ve Ezgi Mola, Cumartesi günü saat 20.30’da Ankara Cinemarine Taurus AVM sinemalarında gerçekleştirilecek özel gösterim öncesi sinemaseverlerle bir araya gelip sohbet edecek ve...