29 / 04 / 2024

Enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 

Enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 

Çoğu kişi artan enflasyondan şikayetçi olsa da bu şekilde daha fazla para kazananlar da bulunuyor. Bazı sektörler son dönemlerde karını büyük oranlarda yükseltti. Peki karını yükselten sektörler hangileri? Enflasyon hangi şirketlerin işine yarıyor? İşte enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 



Son zamanlarda yükselen enflasyon gündemden düşmüyor. Çoğu kişi artan enflasyondan şikayetçi olduğunu belirtiyor. Buna rağmen tam tersi durumlarda yaşanabiliyor. 

Enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 

Bazı sektörler son dönemlerde karını büyük oranlarda yükseltti. Yani yüksek enflasyon bazı sektörler ile şirketlerin işine geliyor. 

Peki karını yükselten sektörler hangileri? Enflasyon hangi şirketlerin işine yarıyor? İşte enflasyondan mutlu olan 5 sektör! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön